Facebook

Planen er simpel ifølge Jan Rasmussen

JanR.jpg
31-03-2016

Af Thomas Jansen

En ujævn bane og en række scoringer gjorde, at det på flere måder gik op og ned, da Jammerbugt FC senest hentede et point med hjem fra Sjælland.

Undervejs i kampen mod AB Tårnby var der grund til jubel og optimisme, men med jævne mellemrum blev det gode humør afløst af frustration, og da sidste fløjt lød stod der 4-4 på måltavlen og skuffelse i panden på Jammerbugt FC spillerne.

- Vi står tilbage med en bitter smag i munden, og føler at vi skulle have vundet den kamp. Banen var bestemt et stort problem, men drengene gør det godt i første halvleg og viser stor gåpåmod trods det. Hvad angår om jeg er tilfreds med resultatet, så må det være et klokkeklart nej. Vi er foran stort set hele kampen, og skal til hver en tid kunne holde AB Tårnby under fire mål, lyder det bestemt fra en frustreret Jan Ramussen oven på den bumpede rutsjebanetur i Kastrup.

Starten på foråret vækker blandede følelser i Jammerbugt FC spilleren, som samlet set betegner det som godkendt og ikke mere. Nu er Jan mere end klar til at tage årets første tre point.

- Personligt har starten været en blandet fornøjelse. Vi starter ud med et nederlag på hjemmebane og jeg får en karantæne til næste kamp! På holdets vegne synes jeg starten er godkendt. Vi er på tavlen med to point for tre kampe og vi er i gang. Når banerne bliver bedre, så er jeg sikker på, at vi løfter os op på et endnu højere niveau, forventer Jan Rasmussen, der også ønsker højt niveau når det gælder B 1908 i næste kamp.

- Planen er simpel mod 1908'erne, lyder det kort og kontant fra Jammerbugt spilleren, inden han uddyber;

- Vi skal have en sejr. Vi kan sætte B1908 lidt, hvis vi vinder på lørdag, og overordnet er målet lige nu, at komme så langt væk fra stregen som muligt.

Jan Rasmussen og det øvrige Jammerbugt FC byder B 1908 op til kamp lørdag d. 2. april kl. 15.00 hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.