Facebook

Vilje og moral gav point i Skanderborg

1b23c8dc3d93a7232ef4e6af283213a1.jpg
20-10-2012

Blokhus FC sikrede sig det ene point med hjem fra Skanderborg lørdag eftermiddag, da Nickolaj Thomsen i sidste minut af kampen udlignede til 2-2.

Inden da havde Jan Rasmussen fået rødt kort og Blokhus FC's 10 mand udlignet til 1-1 på et mål af Nick Svendsen i en aktionfyldt anden halvleg. 

 

FC Skanderborg - Blokhus FC: 2-2 (1-0)

34' 1-0 Daniel Flyger
72' Rødt kort, Jan Rasmussen
84' 1-1 Nick Svendsen
86' 2-1 Daniel Flyger
90' 2-2 Nickolaj Thomsen

Holdopstilling:
Simon Enevoldsen – Jonas Westmark, Emil Haucke, Casper Nordström, Marc Pedersen – Kasper Knudsen, Sune Gundersen, Malthe Nygaard, Jan Rasmussen – Nickolaj Thomsen, Christoffer Hansen.
Bænk: Jens-Erik Juul Larsen, Kristian Glyø, Nick Svendsen, Søren Reese, Daniel Moth.

 

Til kampen måtte Blokhus FC se bort fra både Mads Severinsen og Richard Menjivar, som begge var ramt af sygdom, men trods fraværet af duoen leverede Blokhus FC en flot præstation i de i øvrigt skønne omgivelser på Skanderborg Stadion.

- Vi spiller en rigtig god kamp, lyder Blokhus FC cheftræner Bo Zinck’s klare melding efter 2-2 kampen. Blokhus FC startede da også kampen på fin vis, hvor drengene i blåt fik skabt en række gode chancer. Dog havde ingen af disse endestation i netmaskerne bag Skanderborg keeperen, og så sker det der nogle gang sker når ikke man selv formår at udnytte sine chancer – modstanderen slår til i den anden ende. Det gjorde Skanderborg kort efter stadion urets viser havde rundet den halve time.

- Skanderborg er utroligt stærke på dødbolde, og det viste de desværre også i dag, fortæller Bo Zinck med henvisning til det frisparksmål, som betød at Skanderborg kunne gå til pausen med en 1-0 føring efter en meget lige første halvleg, hvor Blokhus FC havde en lille overvægt i spil og chancer.

Trods det negative pauseresultat kom Blokhus FC ud til anden halvleg med stor tro på tingene, og viste godt spil og overskud i sidste 45 minutter.

- Jeg mener vi er klart bedst i anden halvleg, hvor Skanderborg kører tør. Vi skaber mange chancer, men må vente længe inden vi får den fortjente udligning, forklarer Bo Zinck. Faktisk måtte Blokhus FC vente helt frem til seks minutter før tid, hvor det med indskiftede Nick Svendsen som målscorer, endelig lykkes at omsætte de mange chancer til mål. Inden da var Blokhus FC endda blevet reduceret til 10 mand, da Jan Rasmussen midt i anden halvleg modtog et rødt kort. Heller ikke dette slog Blokhus FC ud.

- Selv efter det røde kort, fortsætter vi med at dominere, og efter vores udligning har vi så meget tro på det, at vi går benhårdt efter sejren. Desværre slår Skanderborg en kontra og kommer i stedet i front på ny, beretter Blokhus FC cheftræneren, som dog kunne være stolt af sit hold endnu engang formåede at komme tilbage i kampen. I sidste minut lykkedes det nemlig Blokhus FC at sikre sig det ene point, da Nickolaj Thomsen med et flot mål udligner til 2-2 i en i øvrigt særdeles god og underholdende kamp.

- Alt i alt er det en god kamp i dag. En kamp med høj intensitet, ikke mindst i duel spillet, og kampen bliver spillet på et højt niveau. Som kampen udvikler sig kan vi være glade for resultatet, men jeg mener vi fortjener sejren og alle tre point i dag. Vi viser rigtig god moral og god fight i dag, og det er med til at sikre os et point, som er utroligt vigtig, understreger Bo Zinck, som håber indsatsens og pointet kan være med til at få holdet tilbage på sporet efter et par kampe med nederlag.

Næste modstander hedder Otterup, som gæster Jetsmark Stadion lørdag d. 27. oktober kl. 15.00.