Facebook

Point med fra Ringkøbing

ec06494d46217b891a4136259740e7dc.jpg
01-06-2014

Det blev ikke til en målrig affære, da Jammerbugt FC søndag eftermiddag ude tog kampen op mod Ringkøbing IF, men til gengæld blev det til point...

Et styk af slagsen for at være mere præcis. Det endte nemlig med en 0-0 løsning og dermed et uafgjort resultat, som efter en færdigspillet runde, var nok til at bevare en position som rækkens fjerdebedste mandskab.

Inden kampen var der, med de to angrebslystne mandskaber, håb og tro på en målrig kamp, men scoringer udeblev i en kamp, hvor begge hold gjorde det ganske fornuftigt i defensiven.

- Vi vidste det ville blive en svær kamp, men vi kommer godt fra start og får skabt flere gode chancer i 1. halvleg. Vi får endda et mål underkendt på en noget tvivlsom offside vil jeg mene, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som måtte se værterne tage over efter pausen.

- Ringkøbing er bedst fra 2. halvlegs start. Her er det deres tur til at skabe de store chancer. Heriblandt fra vores tidligere dygtige spiller Sead. Jeg synes dog vi kommer igen og får skabt nogle chancer, men begge hold var gode til at lukke af, og derfor blev det ikke helt den kamp vi på forhånd havde forventet.

Det blev, trods de udeblivende mål, til et velfortjent point skabt på en disciplineret indsats, og det var der tilfredshed med i Jammerbugt FC træningsteamet.

- Det er fint at få point med herfra, og det er flot at vi holder nullet. Samtidig fik vi set nogle nye konstellationer og er stadig nummer 4 i tabellen. Så alt i alt er jeg godt tilfreds, fremhævede ZInck inden havn rundede af med at se frem mod sæsonens afsluttende kampe.

- Nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Det har været et langt halvår, som sædvanen tro har slidt på spillerne. Men vi har nu to hjemmekampe i træk, og dem glæder vi os til at overvære.

Den første af disse to er nu lørdag d. 7. juni kl. 15.00, hvor Middelfart kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena.