Facebook

Point og positivt spil i Brabrand

Nicklas_Soerensen_i_aktion_i_Brabrand.jpg
Unge Nicklas Sørensen var også i aktion i udekampen mod Brabrand.
09-09-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kom spillemæssigt tilbage på rette spor i udekampen mod Brabrand lørdag eftermiddag, hvor det endte med uafgjort 1-1.

Inden kampen mod Brabrand havde Jammerbugt FC haft en af de mindre gode præstationer i hjemmebanenederlaget til Rishøj Boldklub weekenden forinden. Men i den ellers svære udekamp mod Brabrand var det gode spil fundet frem på ny.

- Vi kom tilbage på sporet igen efter Rishøj kampen, og det er rigtig positivt, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen, hvor det trods det gode spil ikke blev til alle tre point.

- Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi holder Brabrand fra chancer og får skabt mange chancer selv. Vi har god energi, god vilje, godt spil og scorer et flot mål. Det hele er som det skal være, men vi får ikke udbygget føringen selvom vi i den grad har chancerne til det. Store chancer. Vi kunne og burde have ført med tre til fire mål inden pausen.

Stillingen ved pausen var, trods de mange chancer, kun 1-0 til Jammerbugt FC, som helst havde spillet de 90 minutter uden pause.

- Det værste der skete for os var pausefløjtet. Vi spiller godt og bliver ved at skabe chancer, men i anden halvleg kommer Brabrand bedre med, og begynder at få fat i spillet og skabe chancer. De scorer på en dødbold, som vi på forhånd havde talt om var en af deres styrker. Det beviste de ved scoringen, forklarer Bo Zinck, som efter kampen sad tilbage med en blanding af glæde og skuffelse.

- Før kampen ville uafgjort på papiret være et ok resultat, men her efter kampen, så føler vi det burde have været mere. Jeg er både glad, men også lidt skuffet. Vi laver ingen individuelle fejl i dag, hvilket er rigtig positivt. Vores indstilling, passion, spil og alt andet var godt, og vi var en fornøjelse at se på til tider. Derfor føler vi også, at de tre point var meget tæt på. Fortsætter vi med dette spil, så skal det helt sikkert også nok blive sådan, forsikrer Zinck, som vil bruge ugen til at bygge videre på det gode spil samt forsøge at sikre, at de mange chancer også omsættes til mål.

- Nu skal vi fastholde dette gode spil og selvfølgelig blive endnu bedre til det. Men vi skal nok også have lidt skudtræning i løbet af ugen, planlægger cheftræneren, som skal forberede truppen på FC Djursland, der kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 14. september kl. 15.00.

Brabrand – Jammerbugt FC: 1-1 (0-1)

12’ 0-1 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
54’ 1-1 Casper Sørensen, Brabrand