Facebook

Point tørken er slut, men sulten ikke stillet

005-3_kopi_2.JPG
De blåblusede kan stadig kigge op ad i tabellen.
18-09-2016

Af Thomas Jansen

Det var med blandede følelser, at Jammerbugt FC lørdag eftermiddag tog turen hjem fra Odder med et point i bagagen.

På den ene side var der hentet et fint resultat på en svær udebane og dermed var der efter fire kampes point tørke igen point på kontoen. På den anden side havde præstationen været så god, at fornemmelsen af sejr havde været så tæt på, at det ene point føltes som lidt i underkanten.

Trods de seneste fire nederlag har det unge Jammerbugt FC mandskab på intet tidspunkt lignet et hold, som har givet op. Der er i alle kampe blevet arbejdet godt og det var også tilfældet i Odder, hvor trods store chancer undervejs endte uafgjort 0-0.

Jammerbugt FC leverede en rigtig god indsatsen, hvor defensiven ikke levnede mange chancer til lørdagens værter fra Odder. Ikke før kampens sidste 10 minutter, hvor spillede bølgede lidt frem og tilbage i sin søgen på en afgørelse, blev gæsterne gentagne gange farlige. Det skete på et par gode dødbolde, som dog alle blev afværget i Jammerbugt FC defensiven.

Fremad banen så det i mange sekvenser også rigtig godt ud. Angrebspillet gav Odder mandskabet problemer. Desværre var der et men.  Slutproduktet på det gode angreb endte nemlig ikke med mål. Flere gange var det tæt på. Altså rigtig tæt på. En friløber blev reddet og et andet forsøg blev stoppet i sidste øjeblik på målstregen. Ind ville bolden bare ikke og så måtte det jo ende i pointdeling.

- Det var en fantastisk kamp fra drengene. Vi står godt og holder dem fra store chancer. Samtidig skaber vi store chancer og vi kæmper godt for hinanden hele vejen igennem. Alligevel står vi lidt skuffet tilbage. Vi fik igen point på kontoen, men alligevel føles det som vi har tabt to, fortalte cheftræner Martin Pedersen efter den uafgjorte kamp.

Han glædede sig over den gode arbejdsindsats og de mange gode offensive løb, så trods den umiddelbare skuffelse over ikke at have ramt netmaskerne, var der også tilfredshed at spore.

- Alt lykkedes på nær målene. I sidste kamp scorer vi tre, uden vi sprudlede i offensiven, men denne gang ville den bare ikke ind. Sådan er fodbold også. Vi fik, i modsætning til sidste weekend, holdt nullet, så vi er på tavlen igen, og det krydret med en fin indsats ude mod et godt hold med masser af power, forklarer Martin P og fortsætter;

- Vi trådte virkelig i karakter i dag. Så vi skal også være glade for det ene point. Når ikke vi selv scorer, kunne det være endt med at Odder fik prikket en ind, og et point er trods alt bedre end nul.

Det ene point betyder, at der, her halvvejs gennem efteråret, stadig er kontakt til den øverste halvdel af  tabellen. En tabel man dog ikke bruger alt for mange kræfter på i den blå lejr. Her handler det om en kamp af gangen, og med et frisk point på kontoen, er holdet klar til næste kamp, som igen er på udebane. Denne gang i Aarhus Fremad.

Odder – Jammerbugt FC: 0-0 (0-0)