Facebook

Pointtab i overtiden

3c4fd421a9dd6b998c4b2245d1a3cad3.jpg
Mads Severinsen, der på billedet her er på vej på banen sammen med Jonas Westmark, scorede til 3-1 for Blokhus FC. Desværre var det ikke nok.
27-10-2012

Blokhus FC lignede længe en sikker vinder af lørdagens opgør mod Otterup, men i kampens absolute slutfase blev en 3-1 føring smidt over styr...

 

Blokhus FC - Otterup: 3-3 (2-1)

22' 1-0 Christoffer Hansen
32' 1-1 Michael Overgård
42' 2-1 Selvmål, Thomas Johansen
71' 3-1 Mads Severinsen
76' Rødt kort, Malthe Nygaard
88' 3-2 Maritin Lund
90' 3-3 Marting Lund

Tilskuertal: 282

Holopstilling:

Simon Enevoldsen - Jonas Westmark, Glenn Schreiber, Emil Haucke, Marc Pedersen - Kasper Knudsen, Sune Gundersen, Malthe Nygaard, Mads Severinsen - Nickolaj Thomsen, Christoffer Hansen.

Bænk: Thomas Nielsen, Nick Svendsen, Daniel Moth, Christoffer Leth.

 

Det startede ellers meget godt lørdag eftermiddag på Jetsmark Stadion, hvor Blokhus FC tog styringen af kampen. Det gav belønning efter 22 minutter, da Christoffer Hansen headede 1-0 føringen i netmaskerne. Den høje angriber steg flot til vejrs og satte panden på et indlæg fra venstrekanten. Føringen holdt desværre kun til det 32. minut, hvor Otterup udlignede på et mål, der havde flere ligheder med Blokhus FC’s mål til 1-0. Trods udligningen kunne Blokhus FC alligevel gå til pausen med en føring. Efter 42 minutter blev det nemlig 2-1 efter et selvmål af Otterup. Nickolaj Thomsen tog et godt træk ind i feltet og forbi Otterups keeper, bolden blev dog reddet på stregen af en Otterup forsvarer. Han sendte dog bolden i ryggen på en anden Otterup forsvarer, og bolden endte ad denne omvej i netmaskerne til en halvlegsføring til hjemmeholdet.

Blokhus FC’s cheftræner kunne således være tilfreds med udgangen af en 1. halvleg, der foregik i højt tempo.

- Vi spiller en god første halvleg og spiller egentlig gode 75 minutter, hvor vi skaber chancer og scorer gode mål, mens vi formår at holde Otterup fra chancer. Her gør vi meget rigtigt, fortæller Bo Zinck, som dog måtte gå fra kampen med stor frustration.

Blokhus FC kom ellers yderligere foran i 2. halvleg, hvor Mads Severinsen ganske udækket kunne sætte scoringen til 3-1 ind efter et afrettet indlæg landede for fødderne af Blokhus FC’s 9’er inde i feltet. Kort inden havde Otterup været tæt på udligningen. En udligning som alligevel skulle komme til sidst i kampen.

Blokhus FC’s midtbanemand Malthe Nygaard fik kort efter 3-1 målet sit andet gule kort, som dermed blev vekslet til rødt. Herefter øgede Otterup presset mod Enevoldsens mål uden det dog truede føringen indtil kampens afslutning. En afslutning som fik stor frustration frem hos Bo Zinck og Blokhus FC drengene.

- Vi får et dumt rødt kort, og på en eller anden mærkværdig måde formår vi at smide to point væk til sidst. Jeg kan simpelthen ikke forstå det. I mine øjne er vi bedste hold, men vi laver to meget dumme fejl i situationer der koster dyrt, lyder det fra en ærgerlig cheftræner, som samtidig minder om at holdet fortsat er under udvikling.

- Vi er et ungt hold og har stadig meget lære. Kampen må dog aldrig åbnes op igen. Frem til det røde kort er vi i fuld kontrol, og trods en mand i undertal burde vi kunne forsvare den hjem. Vi taber to point, og det føles som et nederlag.

Det endte dog med en uafgjort 3-3 efter Otterups Martin Lund efter 88 minutter og igen langt inde i overtiden sendte bolden i netmaskerne. Det første på hovedstød og det andet på en skud fra kanten af feltet, hvor Blokhus FC’s forsvar var bakket for meget.

Blokhus FC må nu op på hesten igen. En af sæsonens sværeste kampe venter på udebane mod Aarhus Fremad lørdag d. 3. november kl. 14.30.