Facebook

Pokalbolden ruller til Grenå tirsdag aften

Simon_Jensen.jpg
Foto: Rasmus Lykke.
03-09-2018

Af Thomas Jansen

I pokalturneringens første runde sendte Jammerbugt FC VSK Århus ud efter en sikker 3-0 sejr. Nu venter FC Djursland i turneringens anden runde.

Tirsdagens modstander har tidligere været i 2. division, men er nu tilbage i Danmarksserien, hvor holdet fra Grenå har fået en svær start på sæsonen.

Hos Jammerbugt FC har sæsonens indledning været mere opmuntrende og ikke mindst sidste rundes sejr over Skive IK har bragt smil på læberne og styrket troen på egne evner.

- Det var fedt med en sejr over Skive. Sådan en sejr betyder meget for holdet, og det viser bare, at hvis vi er der, så kan vi slå alle hold i rækken. Samtidig skal vi tage det gode spil med os videre. Gør vi det, så er der mange point i vente, lyder det fra Jammerbugt FC’s Simon Jensen, der dog ikke forventer nogen nem kamp i Grenå.

Trods weekendens selvtillidsboost, er sidder ydmygheden, arbejdsomheden og respekten for hver eneste modstander nemlig så dybt i Simon og holdkammeraterne, at der skal mere til at løfte hans fødder fri af den nordjyske muld. Favoritrollen er Simon dog ikke bange for at acceptere.

- Det bliver en spændende kamp mod et danmarksserie hold. Pokalkampe er altid anderledes, og derfor forventer jeg en svær udebane kamp. FC Djursland har alt at vinde, og vi kommer som store favoritter, understreger Simon Jensen, inden han på sin rolige facon konstaterer;

- Det skal nok blive en god kamp.

Det bliver også en anderledes kamp end den Simon og holdkammeraterne kommer fra. Det er Jammerbugt FC’s forsvarsspiller klar over og han er klar på endnu engang af tage arbejdshandskerne på og gå forrest i tacklingerne, ganske som vi kender ham.

- Skiftet fra division til pokalfodbold er svær at forklare, fordi der næsten altid kommer overraskelser i pokalen. Så det gælder om at være klar fra start, og ikke spekulere så meget på, at de spiller en række under os. Vi skal bruge en sejr, for at kunne møde de “sjove” hold fra Superligaen, så det bliver der selvfølgelig tænkt over, forklarer Simon Jensen dagen inden han stiger på bussen syd på.

Der er kick off i Grenå til pokalens anden runde kamp mellem FC Djursland og Jammerbugt FC tirsdag d. 4. september kl. 17.30.