Facebook

Pokalfight og lokalopgør i ét

FrodeTilTraening.jpg
11-08-2015

Der venter Jammerbugt FC lidt af en prøvelse allerede i 1. runde af DBU Pokalen. Lodtrækningen ville nemlig at Vendsyssel FF skal besøge Sparekassen Vendsyssel Arena.

Det sker onsdag aften, d. 12. august, hvor den blå bølge skal bruse for fuld kraft hvis de blåblusede skal videre til 2. runde. Det er nemlig ikke blot et 1. Divisionshold, der gæster Jammerbugten. Det er et af 1. Divisions tophold. Det er i hvert fald hvad Vendsyssel FF’s start på sæsonen indikerer. To sejre og en uafgjort er resultatet af sæsonens tre første kampe, og mandskabet fra Hjørring har da også luftet ambitionerne om en oprykning til Superligaen.

I Jammerbugt FF lejren har man derfor også respekt for pokalmodstanderen, men det er ikke lige med, at der ikke er tro på en pokaloverraskelse.

- Det er en kamp vi har glædet os til. En pokalkamp mod Vendsyssel FF, hvor vi vil ud og vise, at vi er et stærkt hold. Når vi møder et højere rangerende hold, som Vendsyssel FF, kan vi som hold samt spiller for spiller måle os og se hvor langt vi er, indleder Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, der ikke har tænkt sig at grave sig ned og håbe på det bedste.

- Vi vil blive presset til det yderste og skal spille over evne, hvis vi skal videre til næste runde. Men det er naturligvis vores mål at komme videre og det bliver fuld fart frem for vores vedkommende. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde. Det bliver svært, men vi vil spille vores chance.

Vendsyssel FF er som sagt ubesejret i sæsonens første tre kampe, og der er således grund til at forvente, at det er et mandskab med selvtillid, der onsdag aften gæster grønsværen i Jammerbugten. I så fald bliver det to hold med tro på egne evner, der krydser klinger.

- Vendsyssel har fået en resultatmæssig flot start på sæsonen og vil komme med overskud, men det vil vi også selv med premieresejren over Aarhus Fremad i ryggen. Jeg håber og tror derfor på vi kan få en god og spændende pokalkamp. Vi har Kolding i Kanal Sport Divisionen i kommende weekend, men vi gør meget ud af at tage en kamp ad gang og bevare fokus isoleret på den ene kamp. Det er vi nødt til, hvis vi skal yde optimalt hver gang, og det gælder også onsdag, understreger cheftræneren, der vil se udvikling og forbedringer fra gang til gang.

- For os som hold handler det om at bygge på hver gang vi spiller. Vi har et nyt trænerteam og er i gang med at implementere nye ideer i vores spil og måden vi ønsker at gøre tingene på. Det udvikler sig hele tiden og forhåbentlig gør det, at vi kan blive bedre og bedre.

Onsdag er muligheden for at Jammerbugt FC mandskabet kan tage endnu et skridt i den rigtige retning, og forhåbentlig rækker det til en billet videre til næste runde af pokalturnering. Under alle omstændigheder venter der en særdeles interessant fodboldkamp. Pokalfight og lokalopgør i ét.

- Jeg håber vi får mange på lægterne. De skal nyde kampen, det gør vi. Det bliver ikke meget bedre end det her, slutter Frode Langagergaard opfordrende inden de sidste taktiske overvejelser forud for kampen skal gøres.

Jammerbugt FC mod Vendsyssel FF spilles onsdag d. 12. august kl. 18.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena.