Facebook

Pokalkamp mod Hjørring AIK Frem

Indloeb_ved_AGF_pokalkamp.jpg
Blokhus FC spillerne på vej på banen mod sidste sæsons pokal modstandere fra AGF.
14-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Så er det blevet tid til pokalfodbolden igen, og vi kigger frem mod kampen mod Hjørring AIK Frem’s onsdag d. 15. august kl. 18.30…

Blokhus FC’s nye spiller Mathias Vejnø har inden skiftet til Blokhus FC i denne sæson, haft sin gang i netop Hjørring AIK Frem og vi spurgte derfor Mathias hvad der kan forventes af mødet i pokalturneringen.

- Personligt glæder jeg mig selvfølgelig til at komme op, og møde min gamle klub og tidligere holdkammerater. Nu må jeg jo desværre ikke selv spille, da jeg repræsenterede Hjørring AIK Frem i forårets pokalkampe. Men derudover skal det nok blive specielt at møde dem igen, selvom man ikke selv kan være med til det inde på banen, fortæller Vejnø, som tror på sejr selvom han har respekt for sin tidligere klub.

- I forhold til selve kampens udfald bliver det jo en kamp, som vi næsten kun kan skuffe i. Går vi op og vinder 5-0 så er det jo fint, så er vi videre. Men Hjørring AIK Frem har alt at vinde og intet at tabe, så de kan selvfølgelig gå ud og spille helt uden at mærke presset, hvorimod det næsten forventes af os, at vi går ud og dominerer og bringer os foran fra start af. Når det så er sagt, så tror jeg nu nok, at vi skal stå distancen og trække os sejrrigt ud af kampen, mod et hold der ikke skal undervurderes, men som trods alt ligger et par rækker under os.

De seneste sæsoner har budt på spændende pokalbold på Jetsmark Stadion, og det bliver derfor spændende, at se hvor langt Blokhus FC kan drive det i dette års pokalturnering. Første opgave er i morgen onsdag d. 15. august kl. 18.30 mod Hjørring AIK frem, på deres anlæg.