Facebook

Pokalmøde med NUBI

6e4d2efccb98f31bbb7428e08986bfd2.jpg
09-08-2016

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften går turen til Nr. Uttrup, hvor NUBI inviterer ind til pokalbold. Det nordjyske hold hører efter en nylig oprykning nu hjemme i Serie 2.

De to mandskaber har tidligere mødt hindanden i pokalturneringen. Det var i 2009, hvor den blå bølge trak det længste står med en sejr på 2-1 og dermed videre avancement til næste runde.

Jammerbugt FC har i sinde at gøre det samme tirsdag aften, men holder stadig et øje på divisionsturneringen, hvor det primære fokus ligger.

- Vi vil vinde den kamp. Ingen tvivl om det. Men vi lader også nogle spillere sidde over og få et hvil, mens andre yngre spillere for mulighed for at snuse til pokalbold. Så det bliver et mix af unge og etablerede spillere vi stiller med, forklarer Martin Pedersen og supplerer.

- Vi vil selvfølgelig gerne nå så langt som muligt og få en af de store kampe på hjemmebane. Charmen ved pokalfodbold er jo at de mindre hold ind imellem driller de større og slå dem uventet ud. Det håber vi ikke sker tirsdag selvfølgelig og vi går efter sejren med alt hvad vi har på dagen.

Det er kl. 18.30 tirsdag d. 9. august, at NUBI og Jammerbugt FC krydser klinger i pokalturneringen.