Facebook

Positiv pokalindsats med på udebanetur

IMG_9980-2.jpg
Indstillingen der her tages med på grønsværen til pokalkampen mod Vendsyssel FF, skal også med ind på stadion i Kolding i weekenden.
14-08-2015

Hverdagen kalder igen for Jammerbugt FC, som trods en god indsat måtte se sig slået af et effektivt og kynisk Vendsyssel FF i midtugens pokalkamp.

Hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena fulgte Jammerbugt FC op på en premieresejr med godt spil og god fight mod den højere rangerende pokalmodstander. Det rakte desværre ikke til en pokaloverraskelse, men trods nederlaget på 1-3 var cheftræner Frode Langagergaard ved godt mod forud for mødet med Kolding IF i weekendens divisionskamp.

- Spillemæssigt er vores indsats absolut godkendt.  Jeg synes vi står godt på banen og vi spiller i perioder også noget god fodbold. Især 1. halvleg er god og vi har chancerne til at score i flere situationer, vurderer Frode Langagergaard, som i stedet måtte se gæsterne nette i den anden ende.

- Vi får lidt en mavepuster, da de scorer kort efter vi har været tæt på et par gange. Det kunne have set anderledes ud ved pausen.

Med en på træværket og et par øvrige nærgående forsøg kunne Jammerbugt FC ganske rigtigt have taget føringen, men måtte i stedet gå til pause nede med et mål.

- De får to lidt trælse mål i 2. halvleg. Det er mål vi selv er skyld i, og det ærgrer mig. De mål lukker kampen ned og tager toppen af den gejst der er nødvendig for os, hvis vi skal vinde mod et hold som dette, forklarer cheftræneren, som trods nederlaget tager mange positive ting med videre. Ikke til 2. runde af pokaltuneringen, men til 2. runde af  årets 2. Division.

- Jeg synes vi formår og byde dem op til dans og der er masser af godt at tage med videre. Tager vi denne indsats med ned til Kolding kampen i weekenden, så burde vi have gode chancer for at få noget med hjem, vurderer Langagergaard, som forventer endnu en udfordrene opgave for sit hold.

- Det bliver en svær kamp. Kolding er et godt hjemmebanehold, men spiller vi vores chance, så er vi også selv et godt hold. Vi har i sinde at spille en kontrolleret offensiv, hvor vi forhåbentlig kan sætte os på tingene uden at blive for sårbare for kontraer. Vi har alle mand klar og humøret er højt, så vi glæder os, slutter Frode Langagergaard.

Jammerbugt FC tager turen til Kolding lørdag d. 15. august, hvor Kolding IF venter kl. 15.00.