Facebook

Positive takter trods nederlag

Bo_Zinck_-_traeningsstart_2013.jpg
Meget fra det taktiske oplæg i omklædningsrummet inden kampen lykkedes. Alligevel måtte Blokhus FC drage tomhændet hjem fra Marienlyst.
02-04-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC fik en resultatmæssig skidt start på foråret, men spillemæssigt var historien en anden 2. Påskedag i Marienlyst.

Blokhus FC tog således spilstyringen i kampen mod Marienlyst, men havde inden da medvirket til at værterne fik en komfortabel føring tidligt i kampen.

- Inden kampen havde vi talt om, at vi skulle turde gå ud og styre spillet, og det kom vi i den grad til. Vi spiller en god gang fodbold og formår at lykkes med et højt pres, forklarer cheftræner Bo Zinck om de positive elementer i kampen, inden han frustreres over de mere negative.

- Desværre formår vi også at forære Marienlyst to meget uheldige mål i startfasen. Efter scoringerne er de ikke i nærheden af vores mål i resten af første halvleg.

Efter pausen fortsatte samme billede. Blokhus FC lagde et tungt pres på hjemmeholdet, og holdte dem ligeledes fra chancer. Alligevel var det Marienlyst som udbyggede føringen og dermed lukkede kampen.

- Vi lægger et godt pres i anden halvleg, fortæller Bo Zinck og fortsætter med ærgrelse i stemmen; men formår ikke at udnytte de chancer vi tilspiller os, og der er endda et par store af slagsen. I stedet slår Marienlyst midtvejs i anden halvleg kontra og scorer på det der er deres første chance efter pausen.

Med denne scoring måtte Blokhus FC se sig slået 3-0 i forårspremieren. Et resultat som ikke fortæller hele historien, men som dog fortæller at det var hjemmeholdet Marienlyst som var mest effektive foran mål.

- Jeg er rigtig skuffet over at vi ikke formår at få noget med fra kampen, men må samtidig rose Marienlyst for deres effektivitet foran mål. Det koster når vi ikke er klar fra start. Når skuffelsen så har lagt sig, så skal vi ikke glemme, at det her var en udekamp mod rækkens nummer to, og vi må bare op på hesten igen og videre. Det er en kamp vi har tabt og ikke troen, slutter Bo Zinck, som gerne så næste kamp kom hurtigst muligt, men det fortsatte frostvejr betyder desværre, at der kommer til at gå lidt tid inden næste kamp fløjtes i gang.

Du kan holde dig opdateret vedrørende nyt om ændringer i kampafvikling her på blokhusfc.dk.