Facebook

Positivt spil, men brændte chancer for U19

Tommy_P.JPG
25-04-2014

Af Thomas Jansen

Efter en sejr i sæsonpremieren, måtte Jammerbugt FC U19 se sig slået i sæsonens anden runde, hvor det endte med et 1-2 nederlag til Skive IK…

Ligesom i sæsonpremieren, hvor det altså blev til 1-0 over Skovbakken, var der på ny tale om en tæt affære, hvor U19 talenterne kunne være endt med et noget anderledes og bedre resultat. 

- Det er en meget lige kamp mod Skive, men en kamp jeg mener vi bør vinde, lød den umiddelbare vurdering fra U19 træner Tommy Pedersen efter opgøret, hvor Jammerbugt FC kom bagud efter en halv times spil, men hurtigt svarede igen.

- Vi får udlignet fem minutter før pausen og i 2. halvleg sidder vi på alt. Vi har vel omkring ti 100% chancer, men udnytter dem ikke, og så laver vi en kæmpe fejl, hvor de scorer til 2-1. Men alt i alt synes jeg vi spiller en rigtig god kamp. Desværre var det også en kamp, hvor vi ikke kunne score mål, fortæller Tommy Pedersen, der i dag, fredag d. 25. april, skal sørge for U19 holdet finder samme gode spil frem når det på udebane gælder Hjørring IF kl. 19.00. Denne gang skal den lille runde dog gerne finde netmaskerne.

Jammerbugt FC U19 ligger med samme pointantal som Hjørring IF inden fredagens dyst. Begge har en sejr og et nederlag fra de to første runder, og det rækker dermed til tre point. I spidsen ligger pt. Hobro IK, som har seks point og dermed maksimumpoint.

Skulle du have lyst til at følge morgendagens divisionsspillere, så kan vi fortælle, at det er på Hjørring IF’s anlæg, Landlystvej 9, det går løs kl. 19.00.