Facebook

Premiere sejr til U19

KristianVestergaardNielsen.jpg
22-03-2016

Af Thomas Jansen

Mens divisionsmandskabet måtte gå slukøret fra banen efter et nederlag i premieren, så gik det anderledes positivt for U19 holdet, der åbnede sæsonen samme dag.

Her var Skalborg på besøg i Jammerbugten, og Aalborg mandskabet blev sendt hjem med et 4-1 nederlag. Sejren til de blå bragte naturligt glæde i Jammerbugt lejren, hvor U19 holdet nu er godt fra start.

- Det blev en typisk premiere kamp med lidt sommerfugle i maven og spillet var til tider også lidt svingende, med en del brændte chancer, fortæller U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, som til kampen måtte se bort fra en række spillere.

- Vi var ramt af afbud, men de spillere der var til rådighed præsterede godt over hele linien og viste sig positivt frem. Vi sidder tungt på spillet kampen igennem og producerer chancer, rigtig mange chancer, og bør vel vinde kampen med en 7-8 mål, vurderer Kristian Vestergaard Nielsen, der kunne glæde sig over tre velfortjente point.

- Til tider var der rigtig gode takter, og det lover godt for de næste kampe. Når vi kommer et par kampe længere hen og vi bliver lidt mere skarpe foran mål, kommer vi til at score rigtig mange mål, hvis vi kan holde os på sporet, understreger U19 træneren.

Jammerbugt FC kom godt fra start i premieren, hvor første scoring faldt allerede efter fire minutter.  Scoringen blev sat ind af Anton Langagergaard efter godt forarbejde af Ehab El-Sayed i højre side.

- Efter den gode start formår vi ikke at få lukket kampen og brænder nogle kæmpe chancer. Stillingen ved pausen er derfor 1-0, forklarer Kristian Vestergaard Nielsen, som trods overvægt i spil og chancer måtte se Skalborg udligne i 2. halvleg.

- Kort efter pausen sker det, der så tit sker i sådan nogle kampe. Skalborg får pludselig en friløber og udligner til 1-1.  Scoringen giver Skalborg ny luft, og de kommer lidt bedre med i en kort periode, men jo længere kampen skrider frem jo større bliver niveauforskellen på de to hold, evaluerer talenttræneren.

Han kunne se sin angriber Kasper Skov score hele tre gange i 2. halvleg og dermed sikre den velfortjente sejr.

Det ene mål blev dog ikke godkendt af dommeren, som vurderede at bolden ikke havde været over stregen. Men så kunne Rasmus Sørensen slutte af med et kanon mål, da han bankede kuglen op i det ene målhjørne fra kanten af feltet.

En flot premierepræstation af Jammerbugt FC U19. Næste opgave er på torsdag kl. 11.00, hvor Vejgaard kommer på besøg.

Følgende spillere var udtaget til kampen:
Kasper Holm, Ehab El-Sayed, Nicolai Bjerring, Robert Schultz, Christian Jørgensen, Kasper Vingå, Rune Larsen, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Thomas Vansted, Kasper Skov, Kristian Jensen og Rasmus Sørensen.