Facebook

Quincy skifter til HB Køge

quincy - web.jpg
06-01-2010

 

 Af Thomas Jansen

Blokhus FC har indgået en aftale med HB Køge om skiftet af Quincy Antipas fra Blokhus FC til SAS Liga klubben.

Quincy var mod afslutningen af efterårssæsonen til prøvetræning i HB Køge og har altså nu underskrevet en kontrakt med klubben, der betyder at Quincy starter i klubben med det samme.

- Vi er utroligt glade på Quincys vegne. Jeg ved Quincy har haft en god tid her i Blokhus FC, men er ogå klar over, at han har ambitioner om at prøve sig selv af på et højere niveau. Derfor er dette skifte også en fantastisk mulighed for ham og det har vi ikke ville stå i vejen for. Herfra klubben ønskes han alt mulig held og lykke med den nye udfordring. Ingen tvivl om at han har kvaliteterne til at begå sig, lyder det fra Ole Nielsen sportsdirektør i Blokhus FC.

- På den anden side er det selvfølgelig med blandede følelser, at vi nu har indgået denne aftale, da vi jo mister en af vores bedste spillere i Quincy, fortsætter Ole Nielsen, som ogå kan berette, at en del af aftalen med HB Køge indeholder et fremtidigt samarbejde de to klubber imellem.

- Samarbejdet gælder både på det sportslige og kommercielle plan. Det betyder blandt andet, at vi fremover vil drage nytte af hinanden i forhold til arbejdet med sponsorer og det dertilhørende netværk. Derudover vil der også blive samarbejde i forhold til det sportslige med blandet spillerudveksling, talentudvikling og andre relevante områder. Det bliver rigtig spændende.

To nye til truppen
Mens Quincy Antipas nu forlader Blokhus FC er det glædeligt, at klubben kan meddele, at to nye spillere kommer til.

- Det drejer sig om Rasmus Christiansen, som vi har hentet i egne rækker. Rasmus, som spiller på den centrale midtbane, har gjort det virkelig godt på vores serie 1 hold og vi har vurderet, at han nu er klar til at begå sig på et højere niveau, fortæller sportsdirektøren og tilføjer;

- Med vores øgede fokus på talentudvikling er det en stor tilfredsstillelse, at vi allerede nu har kunnet hente en spiller op fra egne rækker. Udover Rasmus har vi også lavet en aftale med Tue Brix Andersen. Tue spiller venstre back og har trænet med os i slutningen af sidste år. Tue kommer fra NB og er en spændende ung spiller, som vi glæder os til at byde velkommen, afslutter Ole Nielsen.