Facebook

Randers venter i næste test

8a20ce9c419067a8bdaca7f1c7bbff01.jpg
Cheftræner Bo Zinck, der her uddeler instrukser i træningskampen mod Løgstør, sætter til kampen mod Randers fokus på at forbedre det defensive spil.
05-03-2013

Af Thomas Jansen

Forberedelserne til sæsonstarten d. 1. april er nu gået ind i den sidste og afgørende måned, og endnu en træningskamp er i vente.

Denne gang gælder det Randers (DS), som gæster vores kunstgræsbane i dag tirsdag d. 5 marts kl. 18.00.

Sidst måtte Blokhus FC’s divisionsdrenge se sig slået af Viborgs Superligaaspiranter. 1-5 lød nederlaget og det gav Blokhus FC cheftræner Bo Zinck nogle bekymringer. Bekymringer rettet mod det defensive spil, og her er fokus derfor rettet i de kommende forberedelser og derfor også til kampen mod Randers.

Det offensive spil har generelt fungeret ganske godt i de forgående træningskampe, mens der ind imellem er blevet givet nogle nemme mål væk i egen ende. Det skal der nu rettes op inden kalenderen melder 1. april.

Det bliver derfor ikke blot interessant at se om der mod Randers kan hentes en sejr hjem, men også om der kan holdes rent bur bagude.

Skulle du have lyst til at følge slagets gang, så sker det som sagt kl. 18.00 på kunstgræsbanen ved Jetsmarks anlæg i dag tirsdag.