Facebook

Reese retter blikket mod flere point

6_S_Reese_profil_logo.jpg
16-10-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC er tilbage på vinderkurs efter sejren i Kolding i sidste runde, og nu skal kursen fastholdes fastslår den blå bølges Søren Reese.

Søren Reese selv har indtil videre denne sæson leveret en række stabile præstationer med solidt og konsekvent spil fra sin udgangsposition i forsvaret. Den altid duelstærke defensivspiller er dog ikke fuldt ud tilfreds med det foreløbige udbytte af anstrengelserne. Sæsonens første 10 runder vækker i stedet blandede følelser hos Søren Reese.

- Sæsonen har indtil videre været lidt ambivalent, da jeg mener, at spillet langt hen ad vejen har været godt, mens vi på den anden side ikke har fået de point, som jeg vi burde, starter Reese da han giver sit syn på tingenes tilstand.

- Vi har følt, at det efter de første fire kampe, som vi var meget tilfredse med, har været lidt stolpe ud. Spillet har været fornuftigt, men vi har samtidig lavet for mange personlige fejl i begge felter. Overordnet set mener jeg derfor, at vi kan være tilfredse langt hen ad vejen. Der er altid plads til at forbedre sig, hvilket vi hver uge forsøger at gøre, så den resterende del af sæsonen bliver endnu bedre – og gerne med flere point, fortæller den unge spiller med det store potentiale.

Flere point kom der i sidste runde ude mod Kolding B, hvor Jammerbugt FC efter en resultatmæssigt skidt periode kom tilbage på vinderkurs med en 2-1 sejr. En sejr der resulterede i stor forløsning for Reese og resten af de blåblusede.

- I mine efterhånden mange år i Jammerbugt FC, har jeg ikke, udover i 1. Division, spillet fem kampe i klubben uden sejr. Det var derfor selvfølgelig en kæmpe forløsning, da der blevet fløjtet af nede i Kolding, og vi bagefter kunne få lov at stå oppe på bænken og råbe sejrssangen, forklarer Søren Reese, som blandt andet tilskriver mentaliteten på holdet at det lykkes at hive sejren i land.

- Jeg synes, at vores trup på fremragende vis har haft viljen, arbejdsindsatsen og gejsten gennem den svære periode, hvilket har gjort at vi hele tiden har vidst, at det hurtigt ville vende.  Derfor tror jeg også vi har lært af perioden uden sejre, hvilket forhåbentlig gør, at vi i fremtiden kommer hurtigere ud af sådanne perioder.

Perioden forude skulle derfor gerne byde på flere sejre, og sejren i Kolding markerer dermed forhåbentlig et vendepunkt. Om det er tilfældet får vi et praj om den kommende lørdag, hvor Næsby venter på hjemmebane. Her skal der gerne tre nye og vigtige point på kontoen i den tætte tabel.

- Jeg forventer at vi vinder. Vi skal have taget afstand fra stregen og have gang i en stime, som den vi lagde ud med. Selvtilliden fik i sidste weekend et boost og den skulle gerne have et hak mere når stadionuret viser 90 minutter lørdag. Når det er sagt, så tror jeg det bliver en god og underholdende kamp. Næsby er et hold der gerne vil spille fodbold, så vi kommer til at acceptere ikke at have bolden hele tiden. Det tror jeg dog også vil give os mere plads, da Næsby også gerne vil frem på banen. Vi er klar og ved hvor vi kan komme til at gøre ondt på dem.  Jeg kan derfor kun opfordre til at komme på stadion lørdag og hjælpe med til at få de 3 point, understreger Reese slutteligt inden de sidste træningspas forud for opgøret skal klares.

Reese og de øvrige Jammerbugt FC spillere løber på banen mod Næsby nu lørdag d. 18. oktober kl. 15.00.