Facebook

René Bech mod nye udfordringer efter mange gode år

Rene_Bech_profil.jpg
28-07-2011

Af Thomas Jansen

Efter sammenlagt seks sæsoner i Jetsmark IF og Blokhus FC er tiden nu kommet til at prøve noget nyt for målmand René Bech…

René kom til Jetsmark IF allerede som U19 spiller og har siden spillet sig ind som en fast del af divisionsholdet og har således også været med helt fra starten i Blokhus FC. I alt seks sæsoner, som den sympatiske keeper er meget glad for at have været en del af. Trods den gode tid i klubben ser René Bech nu frem til at tage en ny udfordring i fodboldkarrieren. Den nye udfordring hedder Lindholm IF i 2. division vest.

- Jeg synes tiden er kommet til at prøve noget nyt, og i den forbindelse er Lindholm et oplagt
valg. Jeg har kun hørt positivt om klubben, og ved at de har et helt kanon sammenhold, så det ser jeg frem til at blive en del af. Samtidig har Lindholm to gode hold, ét i 2. division og ét i Jyllandsserien. Jeg knokler på til træning, og håber det giver en billet til førsteholdet, fortæller René Bech om sin nye udfordring inden han understreger, at det bliver med gode minder han nu skifter fra Blokhus FC.

- Tiden i Jetsmark IF og Blokhus FC har jeg ikke fortrudt en eneste gang. At tage springet fra min barndomsklub, Aabybro, til Jetsmark IF og siden Blokhus FC er det bedste jeg har gjort. Jeg har udviklet mig rent sportsligt, og samtidig har jeg fået en masse nye bekendtskaber, både på og uden for banen. Det har altid været en fornøjelse at komme i klubben, og komme til træning. Jeg er også meget glad og stolt over at have været med inde omkring et tophold i 2. division, og at have været en del af et hold, som er rykket op i 1. division, fremhæver René Bech inden den 22-årige målmand sender en varm tak til sine nu tidligere holdkammerater og klub generelt.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for seks gode år med masser af gode oplevelser. Jeg har fået en masse gode kammerater og dem håber jeg selvfølgelig stadigvæk på, at komme til at se i fremtiden.

Fra Blokhus FC skal også lyde en stor tak til René for en flot indsats i klubben gennem mange år, og ligeledes ønskes alt mulig held og lykke med de nye fodboldmæssige udfordringer.