Facebook

Et spillemæssigt flot punktum for sæsonen

Reese_i_knae.jpg
Søren Reese måtte sammen med den øvrige trup i knæ resultatmæssigt i Svendborg, men spillemæssigt kunne Jammerbugt drengene takke af for denne sæson med oprejst pande.
22-06-2013

Af Thomas Jansen

Lørdag spillede Jammerbugt FC sæsonens sidste kamp. En kamp som trods godt spil desværre blev tabt med 3-0 på udebane i Svendborg.


Cheftræner Bo Zinck, havde forud for kampen advaret om, at FC Svendborg var en af rækkens bedste hjemmehold, og lørdag de viste sig endnu en gang stærke på eget græs. Resultatet afspejlede dog ikke helt de 90 minutters fodbold korrekt. Jammerbugt FC var således meget bedre med i kampen end resultatet 3-0 fortæller.

Det var dog FC Svendborg som startede kampen bedst og allerede efter 7 minutter bragte værterne sig i front 1-0. Den føring blev øget i det 23. minut, hvor det, trods en meget lige affære, blev 2-0. En stilling der holdte til pausen.

Efter pausen kom Jammerbugt FC bedre i gang med sit spil, og den ene chance efter den anden blev skabt. Desværre var det en af de dage, hvor den sidste afgørende aflevering eller afslutningen mod mål bare ikke ville lykkes. I stedet var det værterne fra Svendborg, som på ny viste sig som dagens mest effektive mandskab. 3-0 blev det således efter 57 spilleminutter.

Drengene fra Jammerbugten fortsatte forbilledligt med insisterende spil at søge scoringen, men trods god fight, godt spil og flere nærgående forsøg mod mål, blev det ved de 3-0 i sæsonens sidste dyst.

Dermed blev der sat punktum for denne sæson. Resultatmæssigt ikke det ønskede punktum, men spillemæssigt til gengæld et ganske flot et af slagsen.

En god sæson er dermed ved vejs ende. Resultatet blev en fjerdeplads i tabellen, og dermed blev målsætningen ved sæsonstart indfriet. Alt i alt en god præstation af et ungt mandskab, som rummer stort udviklingspotentiale for den nye sæson, der venter efter sommerferien.

Den nye sæson sparkes i gang i starten af august. Du vil kunne læse mere herom når det endelig kampprogram er blevet fastlagt af DBU.

FC Svendborg – Jammerbugt FC: 3-0 (2-0)

7’ 1-0 Jonas Thorup
23’ 2-0 Lars Bjørn Eriksen
57’ 3-0 Jonas Thorup