Facebook

Nederlag i Brabrand

Hummel_fodbold.jpg
18-08-2012

 Efter en flot sæsonstart med fuld point høst, måtte Blokhus FC indkassere sæsonens første nederlag i Brabrand.

Velvidende at der ventede en stor udfordring mod et stærkt Brabrand mandskab, var det et Blokhus FC mandskab med stor selvtillid der satte sig i bussen mod Brabrand. På dagen viste hjemmeholdet sig dog for stærke for de unge drenge i blåt og med to scoringer i første  halvleg tog Brabrand sejren og de tre point. Det blev resultatet selvom Blokhus FC sad på langt størstedelen af spillet gennem hele kampen. Manglende skarphed i felterne blev dog afgørende på dagen i følge cheftræner Bo Zinck.

- Resultatet taler jo lidt for sig selv, for vi skulle jo gerne have haft point der nede, og et 0-2 nederlag er ikke godt nok. Men spillemæssigt var det egentlig meget fornuftigt. Vi spiller mod et meget defensivt orienteret hold, hvor vi godt tør have bolden og spiller med tålmodighed. Det har egentlig nok været den turneringskamp, hvor vi har haft lov til at have bolden mest, og det er jo ikke så tosset mod et hold af Brabrands kaliber.  Brabrand kæmper også bravt igennem hele kampen, og gør det også godt. Samtidig er det simpelthen ikke godt nok, det vi leverer i felterne i begge ender. Det må vi arbejde på at blive bedre til. Derudover er det overhovedet ikke godt nok, med de personlige fejl vi laver, som fører til deres mål. De fejl hører ikke hjemme i divisionsfodbolden, og det var simpelthen ikke godt nok. Men når det så er sagt, er det stadigvæk fornuftigt at se at drengene de kæmper til sidste fløjt, og samtidig godt at se at vi videreudvikler vores spilkoncept. Det er helt sikkert en af de ting, vi kan tage med fra denne kamp, evaluerede Bo Zinck efter kampen i Brabrand.

Nu gælder det om at se frem mod næste kamp, hvor Blokhus FC skal tilbage på sejrskursen. Her venter Middelfart på hjemmebane og Bo Zinck er i fuld gang med forberedelserne.

- Frem mod Middelfart kampen på lørdag, har vi resten af ugen til at blive skarpere i felterne, og derudover bygge videre på nogle facetter i vores spil. Derudover var det godt, at have Nickolaj Thomsen tilbage fra en skade, og det bliver også rart at få vores duel stærke Emil Haucke tilbage. Desværre fik vi Christopher skadet, og det er virkelig ærgerligt.