Facebook

Resultatmæssigt deja-vu mod Vejgaard B

VB-JFC_web.jpg
21-10-2018

Af Thomas Jansen

Middagssolen sørgede for fint fodboldvejr på Soffy Road lørdag, da Vejgaard B inviterede Jammerbugt FC ind til lokalfight.

Trods det fine fodboldvejr, kom spillet dog aldrig helt til at flyde i en kamp, der ganske som ventet blev præget af nærkampe og dueller, som skabte jævnlige opbrud i spillet, som kun i korte perioder var sammenhængende.

Når det skete var det dog primært Jammerbugt FC som lykkedes med det. Ikke mindst i kampens indledende fase levede Jammerbugt FC op til favoritværdigheden, og allerede efter blot to minutters spil var Anders R. Jensen tæt på at heade bolden i mål ved bagerste stolpe.

Intensiteten var høj fra første fløjt, hvor Jammerbugt FC fik lagt et tidligt præs på værterne. Det gav pote allerede efter ni minutter, hvor Viktor Ahlmann blev sendt i dybden og med en signatur afslutning, hårdt, faldt og klinisk bankede bolden i det lange hjørne.

Den hurtige 1-0 føring var en ønskestart for Jammerbugt FC og kunne måske prikke lidt luft ud af ballonen hos Vejgaard B, som nu var presset til at skulle længere frem på banen. Jammerbugt FC fortsatte da også med at sidde på spillet i minutterne efter scoringen, men stille og roligt åd et hårdtarbejdende Vejgaard mandskab sig ind i kampen.

Jammerbugt FC spillerne fik et varsel om, hvad der var ved at ske, da Vejgaard bragede et frispark på træværket efter små tredive minutters spil. Vejgaard var begyndt at bide igen og få minutter senere udlignede de hvidklædte værter til 1-1 mod en noget passiv Jammerbugt FC defensiv.

Spillet fortsatte med at være duel præget og usammenhængende, men Jammerbugt FC fik alligevel skabt nogle fornuftige muligheder for på ny at sætte sig i front. Kort før pausen var Mads Larsen tæt på fra et frispark, mens også Nikolaj Lyngø og Søren Pedersen på det efterfølgende hjørnespark kom tæt på en scoring.

Det forblev dog 1-1 ved pausen og kampen var således pivåben på vej ind i den anden og afgørende fase. Jammerbugt FC var startet godt, men Vejgaard havde arbejdet sig tilbage ind i opgøret igen og de sidste 45 minutter blev ikke meget anderledes.

Vejgaard skabte enkelte chancer, men Jammerbugt FC de største. Lasse Steffensen kom tæt på midtvejs i anden halvleg efter et par gode træk mod feltet blev rundet af med et fladt spark, der smuttede lige forbi den ene opstander.

Men det var en lige fight, som kunne tippe til begge sider, og i overtiden kunne Jammerbugt FC have sørget for, at den tippede mod Jammerbugten. Indskiftede Morten U. Thomsen havde først et godt hovedstød, som var tæt på sikre de tre point og minuttet senere sled angriberen sig igennem Vejgaard defensiven, men overplacerede sit skudt mod mål, som ganske vist klarede sig forbi Vejgaard keeperen, men som også lige netop sneg sig forbi den ene stolpe.

Dermed endte det, som det også gjorde da Vejgaard gæstede Sparekassen Vendsyssel Arena i det modsatte opgør tidligere på sæsonen. 1-1 og pointdeling på Soffy Road.

Nu venter Skive IK ude i næste runde. Endnu en svær topkamp i en tæt tabel.

Vejgaard B. – Jammerbugt FC: 1-1 (1-1)
09’ 0-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
34’ 1-1 Daniel Olsen, Vejgaard B.

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Søren V. Pedersen, Lasse Steffensen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Anders R. Jensen (Kasper Skov), Christian Rye, Robert Kakeeto, Max Møller (Nicklas Sørensen) – Sead Gavranovic, Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen).