Facebook

Ruben Winther er seneste forårsforstærkning til Jammerbugt FC

RubenW.jpg
24-03-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har frem mod forårssæsonen arbejdet hårdt på at samle så slagkraftigt et hold som muligt, med henblik på at klare skærene i dette afgørende forår.

Den seneste forårsforstærkning er defensivspilleren, Ruben Winther, som er tjekket ind i Jammerbugt FC fra Vendsyssel FF. Ruben har trænet med divisionstruppen over flere omgange i vinterpausen og aftalen faldt på plads lige op til forårspremieren i HIK, hvor Ruben Winther udover det ene point fik en god debut i den blå trøje.

- Ruben har trænet med os, da vi rundede efteråret af og kom efter en rejse tilbage i februar måned. Han er en dygtig spiller, som nu får chancen for at vise, hvad han kan, forklarer cheftræner Lars Justesen og fortsætter;

- Ruben er en alsidig spiller, som kan spille både venstre back, midtstopper og defensiv midtbane. Derfor er han en spillertype, som er utrolig vigtig for en trup som vores. Vi har ikke så meget bredde og derfor er alsidigheden vigtig. Det giver os flere muligheder. Ruben har også kvaliteter i det opbyggende spil, hvor hans gode venstreben kan blive en styrke for os. Endelig kan Ruben med sit gode hovedspil også blive et vigtigt våben på standardsituationer.

Den 22 årige Ruben Winther ser frem til foråret i Jammerbugt FC, hvor han udover at sikre divisionsoverlevelse har udvikling for øje.

- Jeg har hørt en masse godt om klubben og om de gode rammer for at udvikle sig. Derudover handler det også om udsigt til spilletid på et godt niveau. Jeg er faldet godt til og er blevet bekræftet i at Jammerbugt FC var det rigtige valg for mig, fortæller en glad Ruben Winther, inden han fremhæver;

 - Jeg ser frem til at vi skal spille en masse gode fodboldkampe, hvor det altoverskyggende mål selvfølgelig er at få skrabet en masse point sammen, så vi kan forblive 2. divisionsklub efter sommerferien.

Næste gang Ruben Winther og Jammerbugt FC skal skrabe point sammen er i hvad der kan blive den nye Jammerbugt FC spillers første hjemmekamp, som er lørdag d. 25. marts kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena mod FC Svendborg.