Facebook

Rutinen slog til på Fyn

Blokhus_FC_063.jpg
20-05-2011

(Arkiv: Nickolaj Thomsen stormer frem på topscorerlisten - Nu med 22 mål!)

 

Otterup   -   Blokhus FC   0-4  (0-1)

0-1 Nickolaj Thomsen  36. min

0-2 Peter Tranberg  (Str.)  61. min

0-3 Nickolaj Thomsen  70. min

0-4 Conor O´Brien  88. min

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC hentede en tvungen sejr på Fyn, da bundholdet Otterup blev sat til vægs med 4-0. Især efter pausen var Blokhus FC dominerende, og sejren taler sit tydelige sprog, og der kan ikke være to meninger, om det var den rigtige vinder.

Men endnu engang formåede drengene at holde hovederne kolde, og hente 3 vigtige point. Det er nemlig ofte set i kampe som mod Otterup, at man smider unødige dumme point væk, fordi man ikke er klar.

 

Kusk: Vi kører dem over til sidst

 

 - Anden halvleg var en ren magtdemonstartion fra vores side, og Otterup blev spillet helt ned, siger Blokhus-træner Søren Kusk til Nordjyske Medier.

Og hos Otterup er man også imponeret over den styrke, som Blokhus FCs unge mandskab kom til Fyn med:

 -  Det blev som forventet en rigtig svær kamp. Jeg syntes, at Blokhus var rigtig stærke og de startede de første 10-15 min med at trykke os rigtig langt tilbage på banen, men derefter syntes jeg faktisk vi kommer rigtig godt med i kampen, og vi starter da også med et forsøg på overliggeren. Men lige inden pausen kom vi bagud, og i 2.halvleg kommer vi ikke rigtig ud til og da de først kom foran 2-0 var den kamp lukket. Så det var fuldt fortjent, at Blokhus vandt, fortæller Otterups assistenttræner Mads Jensen til ligabold.com
 

Blokhus FC skal også besøge Fyn i næste spillerunde, når turen går til Svendborg. Den kamp spilles på søndag den 29. Maj kl. 13.00