Facebook

Så er der igen divisionsbold på programmet

017_kopi.JPG
12-08-2016

Af Thomas Jansen

Med to sejre af to mulige i sæsonens første kampe, må starten på sæsonen betegnes som godkendt – også selvom om sejren i pokalturneringen krævede en ekstra halv time at få i hus.

Nu handler det igen om divisionsturneringen og snuden skal forsøges holdt i vindersporet, når turen lørdag går til Aarhus, hvor et nyt bekendtskab venter i form af VSK Aarhus.

Helt ukendt er holdet dog ikke. Der er nemlig tale om en ny fusionsklub bestående af Skovbakken IK og Vejlby IK, hvoraf førstnævnte flere gange tidligere har stået på den anden side af midterlinjen i de seneste sæsoner. I sin nye form kom VSK Aarhus ikke så godt fra start i sæsonpremieren, hvor det endte med et 0-3 nederlag.

Hos Jammerbugt FC har stængerne måske været lidt slidte i løbet af ugen – i hvert fald hos dele af spillertruppen. I pokalturneringen tirsdag aften, havde NUBI nemlig ikke tænkt sig af give op uden kamp. Efter 3-3 i den ordinære spilletid, blev den forlænget spilletid vundet 2-1 og så var Jammerbugt FC, trods problemer undervejs, videre til næste runde.

- Kampen blev jo lidt længere end vi havde troet og håbet, men vi gik videre og det er det vigtigste. Vi blev nok presset lidt mere end vi havde regnet med, men det er en del af charmen ved pokalfodbold, at de mindre hold driller de større. Vi blev drillet undervejs, men vi er i bowlen til næste runde, runder cheftræner Martin Pedersen af på snakken om pokalbold.

Nu venter hverdagen igen og divisionen er da også uden sammenligning førsteprioritet. Derfor er kampen i Aarhus af stor betydning og med et par sejre i ryggen er der tro på, at sæsonens pointmæssige succes kan fortsætte i kommende runde. Men det kommer ikke af sig selv – naturligvis.

- Det er en svær udekamp, men det kan vi sige hver eneste gang. Jeg har en forhåbning om at drengene er topklar og er vi det på dagen, så kan vi få alle tre point, vurderer Martin P, som har et godt kendskab til lørdagens modstander, og så ikke helt alligevel.

- Jeg har selv spillet mod dem flere gange, da det var Skovbakken, og vi kender dem godt. Men der er jo sket ændringer og de har også haft spillerafgang i sommerpausen, så helt det samme hold møder vi ikke. Men de har en klog og dygtig træner, så jeg er sikker på de er sat godt op, forudser cheftræneren, inden han runder snakken om lørdagens kamp af.

- Spiller vi med både hoved og fødder, så har vi en god chance. De seneste seks betydningsfulde kampe er vi ubesejret, så på det område peger pilen i den rigtige retning og derfor har vi tro på at vi kan få endnu et godt resultat.

Om det lykkes at hente endnu en sejr, når Jammerbugt FC tager til Aarhus lørdag d. 13. august, vil vise sig, når der kl. 13.00 fløjtes op til divisionsbold mellem VSK Aarhus og Jammerbugt FC. Kampen spilles ved Vejlby/Risskov Centret