Facebook

Så er TIDEN kommet - Nu starter foråret

I.jpg
04-04-2012

 

Af Torben Pedersen

12 finaler venter forude, og allerede i løbet af påsken spilles de to første. I morgen gæster FC Roskilde, Jetsmark Stadion kl.15.00...

Ventetiden har været længere end nogensinde før efter omstruktureringen af 1. Division, der samtidig fremover går under navnet: Betsafe Ligaen. Og det er den liga, som Blokhus FC vil gøre alt for også at være en del af efter sommerpausen.

Første opgave venter i morgen eftermiddag, hvor FC Roskilde er modstanderen, og sikke da en gyser at starte foråret med. Det bliver forbudt for børn, idet spillerne lover fight, fight, og atter fight!

FC Roskildes forsvarsspiller Ole Budtz, ser frem til en svær og hård kamp på en ukendt bane for gæsterne:

 - Vi skal gå ind til kampen som 11 krigere, simpelthen. Vi ved ikke, hvordan banen ser ud deroppe, men vi ved, at Blokhus er et hold, der har god fysik og kan kæmpe med næb og kløer. Vi skal ind, som om det var en krig og pokalkamp, så der er fight i vente, siger Ole Budtz til bold.dk, og tilføjer at selvtilliden ikke er rusten hos Roskilde:

 - Vi forventer ikke noget som helst. Som sagt er det den første turneringskamp, og der - måske lige bortset fra kampe mod Randers og Esbjerg - er alt åbent i sådan en premierekamp. Men vi har stor tiltro til egne evner, så vi kommer for at hente tre point, siger han.

Det er lige benzin på Blokhus-bålet, at høre sådan en kommentar dagen før premieren! - Blokhus FC har rigeligt at revancherer, ikke mindst med tanke på modsatte opgør i Roskilde, hvor angriberen Jeppe Kjær drev gæk med Søren Kusks tropper. Og sidst men ikke mindst, fik Blokhus FC en særdeles dårlig for-premiere, da holdet hjemme tabte 4-0 til Hjørring. Så der er masser af motivation for spillerne, der ved det bliver kamp om overlevelse, kamp efter kamp dette forår.

 

Dustin vender retur til kampen

 

I ugerne op til kampen mod Roskilde, har man kunne læse og følge med i hvad Dustin Coreas dage har budt på i USA, hvor han har været samlet med El Salvador, og spillet kvalifikation til OL i London.

Corea er netop ved at pakke sammen, for at tage rejsen retur til Blokhus. Han får følgeskab af landsmanden Andres Flores, som også optræder i Betsafe Ligaen, men for Viborg FF. Det er en sjældenhed med spillere fra El Salvador i dansk fodbold, men de to spillere har allerede mødtes i opstarten i en træningskamp i Viborg, hvor Blokhus FC vandt efter en super kamp, hvor også Dustin Corea viste gode takter.

 

Det er nu støtten er vigtigst!

 

Morgendagens kamp bliver den første gyser i dette forår, hvor spillerne håber på ultimativ støtte, både på hjemmebanen, men også på udeturerne. Det er nu støtten er vigtigst for Kusks unge mandskab, der bliver meget bedre med god opbakning.

Til kampen vil der også være mulighed for at købe klubbens farver, i form af et halstørklæde, som fås til halvpris til denne kamp, for den nette sum af 50,- kr. Pengene går til ungdomsarbejdet i Blokhus FC, som allerede blomstrer, og går en stor fremtid i møde.

Påske, godt vejr, og gyser på grønsværen tilbydes i morgen eftermiddag kl.15.00 - Kom og støt hele områdets flagskib, Blokhus FC!

Vi ses på Stadion - God Påske.