Facebook

Så gælder det årets sidste hjemmekamp

6576325e6524be265afe780f1c7b0ca6.jpg
31-10-2014

Af Thomas Jansen

Fodboldåret er slet ikke slut endnu. Der venter tre vigtige kampe, men denne weekend gælder det årets sidste hjemmekamp for Jammerbugt FC…

Når de blåblusede løber ind på grønsværen lørdag over middag sættes således et punktum for fodboldåret på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det punktum skal sættes mod Skovbakken IK, som i denne sæson er med til at præge toppen af tabellen. 

- Endnu en vigtig kamp venter os. Sådan er det uge efter uge i en meget tæt 2. Division Vest. Skovbakken er et af topholdene denne sæson – og det er ingen tilfældighed, understreger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck da han tager hul at beskrive sine forventninger til kampen.

Skovbakken IK har ligget i den gode ende af tabellen hele sæsonen og er aktuelt at finde på en xx plads lige efter førerholdene. Positionen i toppen af tabellen har været undervejs et stykke tid fremhæver Zinck inden weekendens møde.

- Skovbakken er et hold med dygtige spillere, som har spillet mange divisionskampe sammen. De rummer både meget rutine og meget kvalitet. De er et godt bekendtskab og jeg er imponeret over, at de uden spillerlønninger og i et geografisk område med så stor konkurrence om spillerne, kan fastholde disse spillere. Men det vidner om, at man gør det godt i Skovbakken. De er et tophold og det overrasker mig ikke.

Inden mødet har begge hold fået forstyrret forberedelserne af pokalfodbold. Her måtte Jammerbugt FC sige farvel til turneringen efter en god indsats, men med nederlag til Brønshøj fra 1. division. Anderledes gik det for Skovbakken, som med en sejr om xxx spillede sig videre til næste runde. Uanset udfaldet af pokalkampene, har det helt sikkert kostet kræfter, og det kan få indflydelse for forløbet af kampen lørdag.

- Faktum er at både de og vi har spillet pokalkamp tidligere på ugen, og det bliver formentlig en hård kamp, og på en blød bane kan det give tunge ben. Vi kommer da også til at lave nogle ændringer i dag. Men det hænger også sammen med, at vi desværre har tre karantæner. Men sådan er det, og det er jo derfor man har en trup på mere end elleve mand, minder Jammerbugt FC træneren om med ro i stemmen. En sådan situation er prøvet før, så der tages de nødvendige forholdsregler. I det hele taget er Jammerbugt FC lejren meget bevidste om hvad der skal til for at slutte godt af på hjemmebane.

- Kan vi spille som vi har gjort i de sidste 3-4 kampe, og samtidig være mere skarpe foran mål, så har jeg stor tiltro til, at vi kan få en sejr lørdag. Men det kræver at vi fortsætter med at arbejde ligeså hårdt som vi har gjort hidtil. Trods nederlaget, mener jeg også vi kan være tilfredse med både spil og arbejdsindsats i pokalkampen. Det eneste vi ikke gjorde godt nok, var at score mål. Det skal vi have rettet op på, understreger Zinck, som meget gerne vil give sit hjemmepublikum en god afslutning på fodboldåret på Sparekassen Vendsyssel Arena.

- Vi går ud til kampen med respekt for Skovbakken og det arbejde de leverer, men samtidig går vi som altid ud for at vinde på egen bane. Ikke mindst her i årets sidste hjemmekamp. Vi vil gerne slutte godt af og levere en god præstation og et godt resultat som tak for den opbakning vi møder. Så vi går ud og jagter de tre point. Vi har brug for dem. Enten lægger vi os op i nakken af Skovbakken eller også stikker de fra os. Så det er en vigtig kamp, og vi glæder os. Det er altid sjovt at møde de bedste hold, og dem er Skovbakken iblandt, slutter Zinck inden han for sidste gang i år indtager sin position på sidelinjen på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Jammerbugt FC’s møde med Skovbakken IK fløjtes i gang lørdag d. 1.november kl. 13.00.