Facebook

Så gælder det Brabrand på Aarhus Stadion

5aba083fa7b55eca1d2c64b077b46426.jpg
18-09-2015

Af Thomas Jansen

Udebanekampe har ikke været det foretrukne for Jammerbugt FC denne sæson, men alligevel venter nu endnu en i weekenden, og nu skal den dårlige statistik gerne vendes.

Det er blevet til nederlag ude mod Kolding IF, Thisted FC og senest Middelfart. Lørdag gælder det så Brabrand, som har vundet begge sine to første hjemmekampe i denne sæson, og det uden at lukke mål ind. Med andre ord, så venter der Jammerbugt FC lidt af en prøvelse. Spillet har dog været til en mere end resultaterne afslører, ikke mindst i sidste runde mod topholdet Middelfart, og derfor er troen på at få vendt den dårlige statistik i høj grad også i live.

- Vi glæder os rigtig meget til kampen. Vi føler der nu er ved at være en god indbyrdes forståelse i truppen. Både for hinanden og i forhold til den måde gerne vil spille på, lægger Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard ud, da han retter tankerne mod weekendens udfordring i Brabrand.

Cheftræneren tog over fra Bo Zinck i sommerpausen, og siden har han, sammen med det øvrige trænerteam, arbejdet på at implementere nye facetter i spillet hos de blåblusede. Det begynder at skinne igennem i præstationerne, men desværre endnu ikke i resultaterne på udebane.

- Vi vil gerne ud og bevise, at vi er bedre end der hvor vi lige nu ligger i tabellen. Det gør vi ved at skabe resultater og ikke ved kun at skabe chancer, forklarer Langagergaard, der er klar over weekendens opgave ikke bliver så lige til.

- Brabrand er et sammentømret hold, som kun har foretaget få ændringer i sommerpausen. Det er også en af grundende til at de har fået den gode start. Det er et godt hold. Men selv om det bliver endnu en svær udebanekamp, så skal og vil vi ud og have en sejr, slår cheftræneren fast.

Selvom det er den første udebanesejr der jagtes, så føler Frode Langagergaard ikke succesoplevelsen er så langt væk.

- Det er kun resultatet vi ikke kan bruge fra sidste kamp. Vi kan bruge rigtig meget af præstationen, og det skal vi have med på banen i Brabrand. Fortsætter vi spillet, hvor vi slap, tror vi på sejren kommer.

Om kurven får et knæk opad med tre point vil vise sig lørdag. Sikkert er det dog, at Jammerbugt FC går til opgaven med ét mål i sigte – sejr.

Brabrand mod Jammerbugt FC fløjtes i gang lørdag d. 19. september kl. 14.00.

Da banen på Brabrand Stadion står under vand, spilles kampen på CERES Park (Århus Stadion), så hvis du mangler en sidste god grund (det forestiller vi os ikke du gør) til at starte bilen og vende snuden syd på lørdag, så kunne et Superliga stadion måske gøre det... Vi håber under alle omstændigheder på opbakning til den svære udebanekamp.