Facebook

Så gælder det topholdet på udebane

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
24-10-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC tager hul på weekenden med en tur til Skive IK fredag aften, hvor der venter en ekstrem svær opgave…

Skive IK, der er nedrykkere fra 1. Division, indtager nemlig rollen som suverænt tophold i 2. Division vest lige nu. 12 kampe, 10 sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag hedder den imponerende statistik, som fortæller alt om hvor svært det blive at starte weekenden med point.

- Vi skal gøre meget rigtigt, hvis vi skal vinde den kamp. Men kan vi gøre mange af de samme ting som vi gjorde mod HIK, så har vi også en chance, vurderer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som vil forsøge at holde fast i eget koncept i den svære udekamp.

- Vi vil forsøge at spille vores eget spil. Vi må ikke bare overlade initiativet til Skive. Det er de for gode til. Men der skal arbejdes og det kræver virkelig at vi er klar, understreger Zinck, som dog heller ikke er i tvivl om at det er tilfældet.

- Vi glæder os til kampen, og er helt sikkert fuldt ud klar. Det bliver spændende og er en sjov kamp at spille. For en gang skyld er vi ikke favoritter, men  jeg håber da vi kan blive de første som vinder over Skive denne sæson, lyder det for Bo Zinck som mener en sejr kan bringe glæde på flere måder.

- Vi skal vinde for vores egen skyld, men du kan også sige at vi skal vinde for tabellens skyld. Skive er jo trukket fra, men kan vi ændre lidt på det, så håbet og spændingen i toppen kan leve så længe som muligt, så betyder det også noget. Det gør det lidt sjovere for alle, slutter Bo Zinck, som sammen med sit unge mandskabt skal forsøge at drille topholdet,  når Jammerbugt FC løber på banen i Skive fredag aften d. 25. oktober kl. 19.00.