Facebook

Så gælder det VSK Aarhus

a37ffb169688085c85c878c9ce7e3456.jpg
27-01-2018

Af Thomas Jansen

Hver eneste skridt Jammerbugt FC spillerne tager i disse måneder handler om en ting, nemlig at komme i bedst mulige form til forårets oprykningsspil.

Næste skridt i denne proces fører spillerne til Aarhus, hvor VSK Aarhus venter i forberedelsernes anden test.

En af de spillere, der er ikke er ked af at bide tænderne sammen og tage de ekstra skridt er Michael Stokbro. Stokbro føler både han og resten er truppen er kommet godt i gang her i det nye år og han ser nu frem til næste træningskamp i rækken.

- Vi er kommet rigtigt fornuftigt fra land. Træningsmæssigt bliver der bygget på fysisk hver uge. For tiden er vi i Aalborg og løbetræne to gange om ugen, udover vores to træninger med bold på træningsbanerne hjemme i Jammerbugten. Samtidigt har vi stor fokus den skadesforebyggende træning, forklarer arbejdsomme Michael Stokbro, der også er tilfreds med indsatsen i første træningskamp.

- Vores indsats mod Holstebro i sidste weekend var god. Der var plads til, at alle spillere fik muligheden for at vise sig frem, og samtidigt vinder vi 5-0, hvilket må siges at være tilfredsstillende, siger Stokbro og drejer fokus på næste test.

- Mine forventninger til kampen mod VSK er, at vi kan bygge videre på den positive opstart samt at vi får en masse meter i benene, og det samtidigt med, at vi kan begynde at kigge på vores taktiske idéer i forhold til, hvordan vi vil spille. Derudover skal vi altid gå ind til kampen med det formål at vinde, uanset om det er en træningskamp eller en gældende turneringskamp.

Stokbro og Jammerbugt FC spiller træningskamp mod VSK Aarhus lørdag d. 27. januar kl. 12.00.

Til de interesserede er adressen Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.