Facebook

Så ruller den blå bølge igen!

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
03-08-2013

Af Thomas Jansen

I dag lørdag d. 3. august tager Jammerbugt FC hul på en ny sæson i 2. division. En sæson hvor udviklingen skal fortsættes.

Sidste sæson var den første efter et år i 1. division og det var den første med cheftræner Bo Zinck ved roret. På mange måder var det således starten på et nyt kapitel, og meget er allerede sket siden.

- Jeg synes der blev taget godt imod de nye tiltag jeg kom med, men det var en hård start, hvor mange ting skulle falde på plads, erindrer Bo Zinck nu et år efter. Dengang kunne han glæde sig over en god sæsonstart. En start som gerne gentages.

- Vi får sammensat en god trup og kommer godt fra start, hvor vi placerer os i toppen af tabellen. Jeg synes vi fra start viser stor gejst og vilje, hvilket har været afgørende for vores sæson, og alt i alt har vi et rigtig godt efterår, evaluerer Zinck, som kunne glæde sig over den positive udviklingen fortsatte efter vinterpausen.

- Foråret starter vi med en lidt bredere trup, og hvis vi ser bort fra de sidste kampe, hvor det meste var afgjort og luften måske går lidt af ballonen efter en lang sæson, så synes jeg, at vi har et meget godt forår også. Ud over de nederlag der kom i de sidste kampe, taber vi faktisk kun til topholdene.

Med andre ord har der været tale om en godkendt debutsæson som cheftræner, og Bo Zinck fortryder da heller ikke at han tog springet. Sammen med sit trænerteam og med spillertruppen har de sammen flyttet sig, og gør det stadigt.

- Det har været et spændende og lærerigt år, og jeg synes vi har udviklet os i den rigtige retning. Vi har taget nogle nye initiativer, som virker til har været gode. Nu kan vi bygge videre med en næsten intakt trup, som er styrket. Sidste år var en ny start, men nu kan vi arbejde anderledes og bygge på, forklarer Jammerbugt FC cheftræneren, som har givet mange af de unge spillere chancen, en chance de har grebet, mens de mere erfarne spillere har taget ansvar og udviklet sig yderligere. Det samme har cheftræneren i sin nye rolle.

- Der er mange flere ting at forholde sig til og mange flere øjne som kigger med. Det har jeg skulle vænne mig til, men det er også dette som blandt andet er med til at gøre det hele mere spændende, tilføjer Zinck, inden han minder om, at der med sidste sæsons afslutning blev lukket et kapitel i klubbens historie, mens et nyt starter i dag når sæsonpremieren fløjtes i gang.

- Vi har jo spillet sidste kamp som Blokhus FC, og jeg har selv været med hele vejen, så det er lidt specielt synes jeg. Nu starter noget nyt og spændende med Jammerbugt FC, og her håber jeg også at være med et meget langt stykke af vejen.

Det første stykke af denne vej skal indtages med dagens kamp samt de efterfølgende i sæsonen, men hvad de byder på er for tidligt at spå om.

- Det er svært at forudsige noget på nuværende tidspunkt, men jeg tror det bliver en meget tæt række, hvor meget kan ske. Det er nok den stærkeste 2. division jeg har oplevet, så vi skal altså være klar. Det skal vi også mod FC Sydvest, som gjorde det rigtig godt i foråret. Det er et hold vi har respekt for, men jeg synes vi har så meget kvalitet og bredde på alle pladser, at vi skal gå efter alle tre point. Ikke mindst på hjemmebane. Vi vil vinde og vi vil underholde når vi går på banen, og alt i alt ser det positivt ud og jeg glæder mig til den nye sæson, slutter Bo Zinck inden de absolut sidste forberedelser gøres.

Nu gælder det! Kl. 15.00 går det løs og den blå bølge ruller. Så kom og stå skulder ved skulder på Sparekassen Vendsyssel Arena – vi ses til sæsonpremiere!