Facebook

Så ruller vi – det er tid til forårspremiere

e7f111bc87e1934d6cc854084a0d986a.jpg
18-03-2016

Af Thomas Jansen

Spændingen stiger, som når Vesterhavet bygger en bølge op. Lørdag d. 19. marts kl. 15.00 bryder bølgen og så er ventetiden forbi.

Her bruser den blå bølge nemlig igen for fuld kraft ind over Sparekassen Vendsyssel Arena. Det er forår, det er fodbold og det er forrygende!

Forårets første fodboldgæster er traditionsrige B93, som tager turen fra hovedstaden til Jammerbugten. Lørdagens modstander er de første af flere nye besøgende i et forår med ny divisionsstruktur, hvor et spændende nedrykningsspil er på programmet.

Jammerbugt FC tager 10 point med sig over fra efteråret, og det placerer de blåblusede i en startposition i top tre. Gæsterne fra B93 medbringer 8 og i det hele taget er det meget tæt i tabellen. Men forberedelserne er forløbet fornuftigt og målet er at forblive i den øverste halvdel. Det kribler for at komme i gang.

- Vi har glædet os. Der har været en lang forberedelsesfase, hvor vi har spillet en række træningskampe, og her synes jeg vi har vist nogle gode takter og nu føler vi os klar. Alt dette hjælper naturligvis ikke, hvis vi går ud og taber lørdag. Men vi skal bruge den selvtillid træningskampene har givet os rigtigt, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som understreger at det er kl. 15.00 og ikke fem minutter over, sæsonen går i gang.

- Vi skal ud at præstere fra første fløjt. Der venter en spændende sæson, hvor vi, med den nye struktur, skal lære nogle nye hold at kende og ud at besøge nogle nye stadions. Det bliver spændende og udfordrende, og med de mange gode hold, bliver der formentlig også hård kamp om placeringerne.

Netop placeringerne er bestemt værd at holde øje med. For de tre hold i bunden af den 12. holds store tabel er det nemlig farvel og tak til divisionsfodbold. Divisionsfodbold har der været i Jammerbugten siden 2002 og sådan skulle det også gerne være fremover. Derfor er der blevet arbejdet hårdt og truppen er styrket, så udgangspunkt er bedst muligt.

- Lørdag gælder det B93, som er et af dette forårs nye bekendtskaber. B93 er et hold vi har respekt for. Det er et godt spillende hold, som har forstærket sig her i vinterpausen og vi forventer en svær kamp, forudser Langagergaard, der også har stor tro på eget holds styrke.

- Selv har vi også forstærket os og de nye spillere er faldet godt til. De passer godt ind i både trup og spilsystem. Derfor synes vi også, at det ser fornuftigt ud. Vi føler os klar til at tage kampen op i dette forår og forhåbentlig kan vi komme godt fra land. Vi vil forsøge at sætte os på spillet og sætte os igennem rent fysisk. Med andre ord, så går vi efter sejren, forsikrer cheftræneren inden de absolut sidste forberedelser skal gøres.

Nu gælder det point. Den blå bølge skal godt fra land. Kom og hjælp med til den ruller for fuld kraft lørdag kl. 15.00. Jammerbugt FC er tændt og det er grillen også – vi ses på Sparekassen Vendsyssel Arena når Jammerbugt FC tager imod B93 i forårspremieren.