Facebook

Så starter sæsonen 2010/11!

BFC - A fremad.jpg
06-08-2010

(Foto: Riisvangen Stadion ligger græs til Blokhus FC´s første kamp i sæsonen)

 

Af Torben Pedersen

En hektisk sommer er endnu ikke ovre, men trods det starter sæsonen allerede i morgen. En stor udskiftning har fundet sted i spillertruppen, og dem der har set nogle træninger i sommeren, vil også kunne genkende de fleste spillere. Mens dem der endnu ikke har besøgt anlægget, kommer på hårdt overarbejde. På hjemmesidens forside under rubrikken "Truppen", kan der i undersiderne findes netop en oversigt over transfers med til- og afgange.

Sæsonen starter hårdt mod et stærkt Aarhus Fremad mandskab, der sluttede foråret rigtig flot. Og spillerne skal yde deres bedste for at få point med hjem i morgen. Men kigger man på spillermaterialet ser det således også meget spændende ud. En ny målsætning og vision er lavet frem mod denne sæson, og her er Top 6 målet i tabellen, mens man skal udvikle det "Nye" unge talentfulde mandskab.

Aarhus Fremad er en stor mundfuld i premieren, men alt kan ske i fodbold, og heller ikke nogen tvivl om at Blokhus FC har en god trup, påtrods af mange unge spillere. Men Randers Freja har de seneste sæsoner i 2. Division bevist at man sagtens kan være med blandt de bedste med unge spillere, og netop i Randers har man hentet to mulige debutanter til i morgen, iform af Jonas Westmark og Esben Sørensen.

Truppen har dog også adskillige andre nye ansigter med, og det vil der kunne læses meget mere om efterfølgende på hjemmesiden, når vi gør op, og kigger på sæsonens første kamp under Søren Kusk.