Facebook

Velbesøgt afslutning på sæsonen

Jeppe_Oestenkaer.jpg
Jeppe Østenkær blev forud for kampen kåret som årets Blokhus FC spiller.
10-06-2012

Af Thomas Jansen

 

Blokhus FC   -   FC Hjørring   0-3  (0-2)

0-1 Thomas Hansen  30. min
0-2 Marc Pedersen  39. min (selvmål)
0-3 Karim Zaza  90. min (Straffe)

Tilskuere: 647

Blokhus FC:
Mikkel Petersen - Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Marc Petersen, Kasper Stiller - Mark Tubæk (Dustin Corea, 74. minut), Malthe Nygaard (Rasmus Østenkær, 69. minut), Mads Severinsen, Peter Tranberg (Christoffer Hansen, 64. minut), Jeppe Østenkær - Nickolaj Thomsen

 

Sæsonens sidste kamp, der også var den sidste i 1. division i denne omgang, bød på et velbesøgt lokalopgør med ikke færre end 647 tilskuere på Jetsmark Stadion.

Her tørnede Blokhus FC sammen med lokalrivalerne fra FC Hjørring i en kamp, der var imødeset med stor spænding, fordi FC Hjørring kunne risikere at måtte følge med Blokhus FC ned i 2. division i tilfælde af pointtab, og hvis AB og FC Roskilde samtidig vandt deres kampe.

FC Hjørring gjorde imidlertid arbejdet selv med en sejr på 3-0 over Blokhus FC, der dermed måtte indkassere det tolvte nederlag i træk i dette forår. Kampen var dog mere lige, end cifrene antyder. Den første halve time havde et tændt hjemmehold nemlig indtil flere muligheder for at bringe sig foran mod et FC Hjørring-mandskab, der virkede præget af kampens store betydning for dem. Forløsningen for udeholdet kom dog efter en halv time, hvor de bragte sig i front med 1-0, og den føring blev kort før pausen øget til 2-0 på et selvmål af Blokhus FC. Hermed var kampen i realiteten lukket.

Anden halvleg på denne regnvåde søndag eftermiddag bød ikke på de store fodboldoplevelser. Der blev kæmpet bravt om hver eneste bold, som det sig hør og bør i et lokalopgør, og Blokhus FC forærede på ingen måde FC Hjørring noget som helst. Hjemmeholdet spillede sig da også frem til flere målchancer, hvor muligheden var der for at bringe ny spænding ind i kampen, men scoringen udeblev, og i stedet blev der sat punktum i overtiden, hvor FC Hjørrings målmand Karim Zaza på et straffespark kom på scoringslisten til slutresultatet 3-0, der definitivt sikrede FC Hjørring endnu en sæson i 1. division.

Blokhus FC faldt med æren i behold, og spillerne skal have stor ros for deres fighterånd og vilje til sejr. Nu venter der en tiltrængt sommerpause, indtil et helt nyt hold med en ny cheftrænerbesætning skal prøve kræfter med tilværelsen i 2. division vest.