Facebook

Sæsonens tredje 3-1 sejr i hus

10d920d0ce32e6cbbb2414f82cafa909[1].jpg
25-08-2012

Blokhus FC spillede lørdag eftermiddag hjemme på Jetsmark Stadion mod Middelfart og denne kamp endte med sæsonens tredje 3-1 sejr til Blokhus FC.

Blokhus FC - Middelfart: 3-1 (2-0)

9' 1-0 Nickolaj Thomsen, Blokhus FC
29' 2-0 Casper Nordström, Blokhus FC
65' 2-1 A. Lundsgaard, Middelfart
87' 3-1 Nick Svendsen, Blokhus FC

Tilskuertal: 217

Blokhus FC holdopstilling:

Simon Enevoldsen - Marc Pedersen, Emil Haucke, Casper Nordström, Jonas Westmark - Sune Gundersen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Jan Rasmussen, Mads Severinsen - Nickolaj Thomsen.
Bænk: Jens Erik Juul Larsen, Nick Svendsen, Kristian Glyø, Glenn Schreiber, Mathias Vejnø, Kasper Knudsen.

Blokhus FC dominerede kampen fra start og bragte sig inden de første ti minutter blev rundet foran på et flot hovedstød af Nickolaj Thomsen og tyve minutter senere fuldte Casper Nordström med en flugter til 2-0. Der stod således Blokhus FC på det meste af første halvleg, hvor Blokhus FC spillede flot og offensivt pasninsfodbold. Med en komfortabel føring ved pausen, blev det lidt et andet billede i størstedelen af de sidste 45 minutter. Middelfart fik nemlig overtaget i store dele af anden halvleg, men med får minutter igen lykkes det Blokhus FC at lukke kampen med en scoring til 3-1 af Nick Svendsen. Målet kom efter et energisk kontraløb fra Kasper Knudsen, der kunne spille Nick Svendsen fri tæt under mål. Nick svigtede ikke og lukkede dermed kampen med slutresultatet 3-1 til Blokhus FC.

Bo Zinck om kampen mod Middelfart:
Det var en kamp, hvor vi fik en rigtig god start. Drengene spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor der var masser af god fodbold, og en masse godt pasningsspil. Allerede inden Nickolaj scorer det første mål, har vi allerede været oppe omkring deres mål et par gange. Det andet mål må man jo sige var ret godt sparket ind af Casper Nordstrøm. Når det så er sagt, og vi har rost os selv, for at spille noget meget godt offensivt fodbold i 1. halvleg, så var det langt fra ligeså godt i de sidste 35 minutter af 2. halvleg. Vi overlader nok initiativet lidt for meget til dem, og det gør, at vi mere kommer til at spille på kontraen i 2. halvleg. Det er slet ikke godt nok at en 2-0 føring går hen og bliver en mindre sovepude for os, og efter de får reduceret havde vi jo faktisk lukket dem fuldstændig ind i kampen igen, i stedet for at fortsætte det gode spil fra 1. halvleg, for så kunne vi nok godt have scoret et mål eller to mere i 2. halvleg. Så vi skal arbejde mere på at lukke kampene helt, for det har vi hvert fald chancerne til. Derudover skal vi også til at prøve at holde nullet engang i mellem, det betyder også noget for holdet og forsvaret at vi kan gøre det engang i mellem.