Facebook

Sæsonens første sejr i land

Ahlmann_web.jpg
20-08-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kunne søndag eftermiddag forlade Ringkøbing tre point rigere, efter en sejr på 2-1 i sæsonens tredje runde.

Jammerbugt FC startede kampen ganske fornuftigt og havde et par gode angreb i kampens indledende fase. Hjemmeholdet ville dog også være med og skabte et par lige-ved-og-næsten situationer. Det blev imidlertid ved de 0-0 efter de første 45 minutter i fine omgivelser på Green Arena, trods det våde vejr.

Efter pausen fik den lige et gear op hos Jammerbugt FC spillerne, som kom hurtigt ud af hullerne efter pausen. Allerede i 2. halvlegs første minut blafrede nettet bag Ringkøbings keeper.

Det var særdeles effektivt fra Jammerbugt mandskabet. En lang og præcis diagonal bold sendes op i højre side fra forsvaret af Nikolaj Lyngø. Sead Gavranovic tager den til sig og finder forrest i feltet Viktor Ahlmann, som ikke tøver, men i stedet tager et enkelt træk og derefter sender bolden fladt på tværs af mål og over i det lange hjørne. 1-0 til Jammerbugt FC.

Herefter havde blandt andre Sead Gavranovic og Søren Astrup chancerne til at øge føringen, men også værterne fik Emil Kobberup på langs i det våde græs i Jammerbugt målet efter en times spil. Men det var Jammerbugt FC, der skabte mest efter pausen, og med ti minutter igen kom forløsningen.

Som så mange gange før viste Kasper Skov sig som et farligt våben sidst i kampene. Kun et minuts tid efter sin indskiftning prikkede den hurtige angriber bolden ind til 2-0. Jammerbugt FC erobrede bolden højt og efter få afleveringer lå bolden i kassen. Igen særdeles effektivt.

Helt hjemme var sejren dog endnu ikke. Med få minutter tilbage udnyttede Ringkøbing en dødbold nær Jammerbugts baglinje. Et frispark blev sendt ind over mål og her blev bolden headet flot ind til en reducering til 2-1.

Trods den sene forskrækkelse kørte Jammerbugt FC en fortjent sejr i land. En sejr, der bragte glæde i lejren

- Det var en god oplevelse på en svær udebane. Jeg synes, vi som udehold spiller en god kamp. Vi fører statistikkerne i kampen og er rigtig godt tilfredse med, at vi fik spillet kampen, som vi gerne ville. Vi fik skabt de chancer vi skal på udebane og kunne vel godt have scoret et mål eller to mere. Men vi får lavet et par fine af slagsen og vi er glade. Det var vigtigt, at få en sejr efter uafgjort i de to første runder. Det var en god præstation af drengene i dag, evaluerede en tilfreds cheftræner, Bo Zinck efter kampen.

Han får ikke tid til at hvile på laurbærene og de tre point. Allerede onsdag aften tændes der op under 2. division igen, og det bliver med fuldt blus, røg og damp, når lokalopgøret mod Vejgaard B fløjtes i gang på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 18.30.

Ringkøbing IF – Jammerbugt FC: 1-2 (0-0)
46’ 0-1 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
80’ 0-2 Kasper Skov, Jammerbugt FC
87’ 1-2 Lennard Lauridsen, Ringkøbing IF

Jammerbugt FC: Emil Kobberup – Simon Jensen, Lasse Steffensen, Nikolaj Lyngø, Søren Astrup – Michael Byskov, Christian Rye, Anders R. Jensen, Sead Gavranovic (Nicklas Sørensen) – Viktor Ahlmann (Zander Hyltoft), Morten U. Thomsen (Kasper Skov)