Facebook

Sæsonens sidste tre point skal i hus

FL.jpg
19-06-2015

Af Thomas Jansen

Sæsonens sidste fløjt nærmer sig. Inden det er sommerferietid venter dog en sidste opgave, på udebane i Kjellerup, og selvom meget er afgjort er intet ligegyldigt.

For Kjellerup er nedrykning fra 2. division en realitet og for Jammerbugt FC kan der ikke avanceres yderligere i tabellen. Til gengæld så kan 3. pladsen mistes hvis ikke der hentes point i sidste runde. Derfor er Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard også meget bevidst om at den blå bølge, trods det at strandkanten snart kalder, skal rulle for fuld kraft en sidst gang inden sæsonen rundes af.

- Vi føler os klar og det er vores klare intention at vi skal ned og vinde. Kampen er lidt svær at forudsige. Kjellerup er rykket ned, men formentlig vil også de gerne slutte godt af. Det samme gælder for os, samtidig med vi også har en ambition om at slutte i top tre, fortæller Frode Langagdergaard inden sæsonens sidste kamp, og fortsætter;

- Vi vil gerne slutte så højt som muligt, og det vi skal fokusere på er at være 100 % klar. Er vi det, så tror jeg også på at vi vinder. Vi skal ganske enkelt levere en professionel indsats og gå fuldt ud efter de tre point.

Om det kan lykkes må tiden vise. Seneste indbyrdes møde afslører ingen favoritter. Her endte det 1-1 på Sparekassen Vendsyssel Arena efter Kjellerup havde været i front det meste af kampen. Der før blev det til gengæld til to gange 3-1 sejre til Jammerbugt FC og tabellens udseende taget i betragtning, så må de blåblusede indfinde sig med favoritrollen i sæsonens sidste runde.

Lad os håbe holdet lever op til den – 3. pladsen ville være velfortjent.

De blåblusede fra Jammerbugten går i kamp lørdag d. 20. juni kl. 15.00 i Kjellerup.