Facebook

Sæsonens sidste udekamp venter Grundlovsdag

Jeppe_mod_Randers.jpg
Jeppe Østenkær, her i kamp mod Randers FC, scorede det ene af Blokhus FC's mål i efterårets 2-3 nederlag til FC Vestsjælland.
04-06-2012

Af Thomas Jansen

Slagelse Stadion danner ramme om Blokhus FC’s sidste udebanekamp i 1. division i denne omgang. Her venter FC Vestsjælland Grundlovsdag.

FC Vestsjælland er placeret som nr. 8 i tabellen med 8 sejre, 8 uafgjort og 8 nederlag. Det har dermed været en sæson med skiftende resultater for vestsjællænderne, og derfor har de heller ikke kunne se sig helt fri for blande sig lidt i kampen omkring nedrykningsstregen i en tæt 1. division. Sidste rundes 2-2 resultat i Hobro betød dog, at FC Vestsjælland nu definitivt er ude af nedrykningskampen. Faktisk har FC Vestsjælland, hvis resultaterne flasker sig, muligheden for at spille sig helt op på en femteplads i tabellen. Så selvom nedrykningsdramaet er aflyst, har hjemmeholdet masser at spille for på Slagelse Stadion i morgen tirsdag d. 5. juni kl. 17.00.

Det har Blokhus FC også… Tingene går ikke vores vej i øjeblikket og vi jagter således fortsat forårets første point. Vores nedrykningsdrama er derfor desværre også aflyst, men selvom point på kontoen ikke længere kan flytte os opad i tabellen, så er præstation og point på ingen måde ligegyldige. Mens holdet ikke har mulighed for at flytte sig opad placeringsmæssigt, så er der muligheden for at gøre det rent mentalt, hvilket ikke er uvæsentligt. Som cheftræner Søren Kusk tidligere har understreget, så har der ikke været noget at sætte på spillernes vilje og arbejdsindsats, men ingen tvivl om at det hårde forår har sat sine spor på vores unge og ambitiøse hold. Lidt medgang og en succesoplevelse er derfor hårdt tiltrængt inden sæsonen lukkes ned den 10. juni. Lad os håbe det sker i morgen Grundlovsdag når den blå bølge ruller på sæsonens sidste udebanetur.