Facebook

Sæsonens skal rundes godt af

017_kopi.JPG
17-06-2016

Af Thomas Jansen

Endnu en fodboldsæson lakker mod enden og lørdag spilles sidste dyst i denne omgang, når Jammerbugt FC hjemme tager imod AB Tårnby.

Jammerbugt FC har sikret sig at nedrykning ikke længere er et tema, og derfor handler det primært om at slutte sæsonen godt af, inden sommerferien kalder.

- Det er sidste kamp i en lang og hård sæson, og det bliver dejligt at slutte sæsonen af med en hjemmekamp foran vores egne folk. Vi har spillet mange gode kampe på hjemmebane og vi er meget opsatte på at slutte sæsonen af med en sejr, forsikrer Jammerbugt FC cheftræner, Martin Pedersen, inden  sæsonen rundes af.

Der er endnu en grund til at holdet og Martin Pedersen ønsker at slukke af med en god præstation. Det er som bekendt nemlig også sidste optræde for Nickolaj Jonstrup, der nu indstiller fodboldkarrieren.

- Den sidste kamp i denne sæson betyder også automatisk farvel til nogle spillere. I denne forbindelse vil jeg gerne sige et par ord om Jammerbugt's gamle bomber Nickolaj "Tommy" Jonstrup, som stopper sin fantastiske og lange karriere på Jetsmark's baner. Først og fremmest vil jeg sige tak for hans indsats og mange mål! "Tommy" har altid været garant for hårdt arbejde, dedikation og et positivt sind. Derfor har han også båret anførerbindet for klubben og derfor kommer vi også til at savne ham i truppen. Jeg er sikker på, at drengene vil gøre alt for at give "Tommy" en sejr i hans sidste kamp, fremhæver Martin Pedersen, inden han runder af for denne gang;

- Vil også gerne sige tak til de mennesker, som står på stadion og giver drengene et rygstød i alle vores hjemmekampe. Det betyder meget og vi ser frem til at starte en ny sæson med dem, men først vil vi slutte af med 3 point i vores sidste hjemmekamp i denne sæson.

Jammerbugt FC og AB Tårnby spiller sæsonens sidste kamp lørdag d. 18. juni kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.