Facebook

Sæsonforberedelserne skrider godt frem

96caa1220f209ffda67e33187d65747b.jpg
26-07-2013

Af Thomas Jansen

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt og der er blevet spillet to ud af tre træningskampe. Begge med lovende takter.


I den første kamp blev Superligamandskabet fra Viborg FF slået på flot vis og i anden kamp blev der næsten spillet lige op med 1. divisionsholdet Vendsyssel FF. Ganske vist endte denne kamp med et nederlag på 1-3, men spillet var til mere i den kamp.

- Det var en meget lige kamp, hvor de sidder mest på bolden i 1. halvleg og vi er mere på bolden i 2. halvleg, forklarer cheftræner Bo Zinck, som kunne glæde sig over en god præstation, hvor Steven Miller scorede målet for Jammerbugt FC.

- Vi holder dem fra de fleste chancer, og de to af mål kom da også efter dødbolde, hvilket vi skal arbejde med. Det sidste mål er godt gennemspillet, men ellers har vi godt styr på det mener jeg. Vi får flyttet bolden godt og hurtigt i perioder og bliver farlige, og alt i alt var det tilfredsstillende det vi præsterede.

Værd at bemærke er det at kampen blev spillet midt i et hårdt program og derfor var der formentlig et par lidt tunge ben blandt de 22 af slagsen hos Jammerbugt FC.

- At de er længere fremme i forberedelserne end vi er, gør det endnu mere positivt, at vi formår at spille en lige kamp og ligeledes at mange, som det også var tilfældet i første kamp, bød sig til på holdet, slutter Bo Zinck, som skal samle holdet til sidste træningskamp lørdag d. 27. juli, hvor det gælder Randers på udebane.