Facebook

Sand målfest på Provstejorden

dc35b3eba8af0be03dd56a474e898446.jpg
14-04-2016

Af Thomas Jansen

Der ventede en vigtig kamp for Jammerbugt FC U19 i seneste runde, hvor Aalborg Chang skulle udfordres på egen bane, og de blåblusede talenter skuffede ikke.

Intet mindre end 9-0 lød slutresultatet i Jammerbugt FC’s favør og dermed ligger de unge talenter sig sikkert i spidsen af rækken side om side med Vejgaard B.

- Kampen mod Aalborg Chang var en seks pointskamp. Med en sejr kunne vi lave et hul på seks point ned til de nærmeste forfølgere, hvor Aalborg Chang er blandt, lød det indledningsvist fra et forståeligt meget tilfreds U19 træner, Kristian Vestergaard Nielsen.

Det startede ellers sådan lidt halv trægt på en ellers flot forårsdag i Aalborg. Vejret var godt og græsbanerne indbydende, men desværre var kampen alligevel planlagt til afvikling på kunstgræs. Om denne skuffelse sad lidt i spillerne i 1. halvleg er uvist, men sikkert er det, at det var så som så med spillet. Alligevel lykkedes det at gå til pausen med en 1-0 føring, inden det i 2. halvleg udviklede sig til et festfyrværkeri.

- 1. halvleg blev en meget stille omgang, hvor Chang gjorde alt hvad de kunne for at få tempoet ud af kampen, og det lykkedes dem til fulde de første 45 minutter. Ikke mange spillere havde sved på panden. Vi havde tilløb til et par scoringer, bl.a. hvor Vingå spillede et par gode bolde på tværs i det lille felt, men Simon Knudsen manglede lige den sidste timing i at nå frem ved forreste stolpe, forklarede U19 træneren og fortsatte;

- Vi fik dog scoret. Igen efter en god dødbold fra Christian Jørgensen. Chang keeperen taber bolden og Magnus Dissing er over nedfaldet og scorer til 1-0

Trods pauseføringen var det med rynker i panden, og lidt røg ud af ørerne, at Kristian Vestergaard Nielsen tog sine spillere med ind til pause.

- I halvlegen råbte jeg med store bogstaver, dette hjalp og jeg skal love for, at vi kom fra land i 2. halvleg. Chang blev kørt rundt på kryds og tværs, vi fik fart i spillet og langt mere løbevillighed. Det gav pote med otte scoringer i 2. halvleg. Ikke et mål for meget, og med lidt mere tur i den, havde vi lavet mindst 10 mål i 2. halvleg, lød det fra talenttræneren, hvor panderynkerne nu var afløst af et stort smil på læben.

- Det var en fornøjelse at se holdets præstation i 2. halvleg, hvor hele holdet virkelig trak i arbejdstøjet og leverede en rigtig flot indsats. Kan vi få den koncentration og villigheden til at løbe for sine medspillere, ja så venter der rigtig mange point forude, understregede Christian Vestergaard Nielsen afslutningsvis.

Han og spillerne kunne med rette også være tilfredse. I kampen var der ganske enkelt klasseforskel i 2. halvleg, og resultatet var en fuld fortjent sejr på 9-0 samt ikke mindst tre gode point til samlingen.

Næste opgave er på udebane søndag d. 17. april kl. 15.00 i Frederikshavn – lad bare festen fortsætte!

Målscorer:
Magnus Dissing 1 mål, Peter Gade 2 mål, Kasper Skov 2 mål, Christian Jørgensen 1 mål, Simon Knudsen 1 mål, Ehab El-Sayed 1 mål og Anton Langagergaard 1 mål.

Følgende spillere var udtaget:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Robert Schultz, Peter Gade, Kasper Vingå, Rune Larsen, Thomas Gasberg, Chr. Jørgensen, Kasper Skov, Simon Knudsen, Nicolai Bjerring og Anton Langagergaard.