Facebook

Sceneskift, nu går turen til Bagsværd

pokalbold.jpg
18-09-2017

Af Thomas Jansen

Lørdag stod den på topkamp i 2. Division på Sparekassen Vendsyssel Arena, og hvilken en. Jammerbugt FC vandt overbevisende 4-1 over, indtil da, ubesejrede Aarhus Fremad.

Tirsdag eftermiddag skiftes der scene. Her hedder opgaven VB 1968 i DBU Pokalen, på udebane i Bagsværd.

Det er et for Jammerbugt FC ubeskrevet blad og kræver hurtig omstilling efter weekendens topkamp. VB 1968 lever en tilværelse i serie 1, hvor det i denne sæson er blevet til sejre over Frederiksværk FK, Snekkersten IF og Taarbæk IF, mens det senest endte med nederlag mod Ølstykke FC.

Sidste rundes kamp på hjemmebanen ved Skovbrynet Skole blev aflyst, da banen stod under vand. Banen skulle være meldt klar til tirsdag eftermiddag, hvor det bliver Jammerbugt FC’s tur til at prøve kræfter med klubben fra Bagsværd.

Der venter med andre ord en lang køretur til forstadsklubben i Gladsaxe, men mon ikke det, trods de mange kilometer, bliver med hovedet højt efter den vigtige sejr i weekenden over Aarhus Fremad.

- Vi leverer alle sammen og spiller en fantastisk god kamp. Vi har en fantastisk gejst i truppen lige nu. Vi tager de hårde løb, får skabt masser af chancer og der er i det hele taget store præstationer i det her, og det skal der også være for at vinde en topkamp som denne. Vi slår et hold 4-1, som ellers ikke har tabt og kun lukket tre mål ind. Det er altså et stærkt mandskab. Jeg er virkelig stolt over at være træner for denne flok drenge, fortalte Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, efter sejren.

Netop gejst og de hårde løb bliver der uden tvivl også brug for tirsdag eftermiddag på Sjælland, hvor VB 1968 uden tvivl vil give sig fuldt ud for at levere en pokaloverraskelse. VB 1968 er bl.a. kendetegnet ved at være en multikulturel klub med stor fokus på integration, men mon ikke serie 1 mandskabet alligevel er opsat på at sende de blåblusede fra Jammerbugten tilbage til Nordjylland og ikke mindst ud af pokalturneringen.

- Når man som 2. Divisions hold møder et Serie 1 hold, så skal man som udgangspunkt vinde. Men der er nogle faktorer, som gør, at det kan blive svært. Deres bane har bl.a. stået under vand i weekenden, så vi ved ikke rigtig hvad vi kommer over til. Det er vigtigt, vi kommer med de spillere, der både er fysisk og mentalt klar, for vi skal over og kæmpe med alt i denne pokalkamp. De vil helt sikkert spille deres chance. Vi er store favoritter og vi skal videre, men vi er ydmyge overfor opgaven og skal være klar til at give den alt, hvad vi kan, understreger Bo Zinck inden pokalopgøret mod VB 1968, der som nævnt også har vist gode takter i denne sæson, ikke mindst på hjemmebane ved Værebro.

Jammerbugt FC’s pokaldyst mod VB 1968 fløjtes i gang tirsdag d. 18. september kl. 16.30.