Facebook

Se vinderne på sidste konkurrencedag...

21_december.jpg
Dagens præmier er sponsoreret af Sol og Strand Feriehusudlejning, Pandrup Handelsstandsforening samt Super Spar Kaas.
21-12-2012

Blandt vores Blokhus FC 12. Mænd, som støtter Blokhus FC med målaktier, trækker vi her i december måned dagligt lod om flotte præmier fra vores samarbejdspartnere.

Vi er idag nået fredag d. 21. december og dermed sidste dag i vores målaktie konkurrence. Vi har således foretaget vores sidste lodtrækning blandt alle jer 12. Mænd og fundet dagens vinder, som er præsenteret nedenfor sammen med dagens præmie.

Dagens vinder: Niels Jørgen Jensen (Fordelskort nr. 078)

Dagens præmie: Julekurv fra Super Spar Kaas – værdi kr. 500,-

Tillykke til Niels Jørgen Jensen og tak til Super Spar i Kaas for dagens præmie.

Vinder af hovedpræmien er…
Niels Jørgen er dog ikke den sidste vinder. I har også alle gættet på hvor mange mål Blokhus FC scorede i efteråret 2012. Det endte med i alt 28 mål fra Blokhus FC i 2. division, og det havde ni af jer gættet rigtigt. Vi har derfor trukket lod blandt disse ni 12. Mænd og således fundet vinderen af efterårets hovedpræmie. Den både dygtige og heldige vinder er præsenteret nedenfor sammen med konkurrencens hovedpræmie.

Vinder af hovedpræmien: Claus Hedegaard (Fordelskort nr. 056)

Hovedpræmie: Gavekort til Sol og Strand Feriehusudlejning – værdi kr. 2.500,-

De otte øvrige, som også havde gættet 28 mål, skal dog også belønnes for dette og derfor modtager de alle en præmie i form af et gavekort fra Pandrup Handelsstandsforening med en værdi på kr. 250,- pr. stk. Gavekortet kan benyttes i de mange forretninger som er medlem af Pandrup Handelsstandsforening. Du kan se hvilke på www.pandrup.dk. De otte vindere er præsenteret nedenfor.

De otte vindere:
- Ellen Moth Nielsen (Fordelskort nr. 031)
- Anders Mølby Nielsen (Fordelskort nr. 035)
- Jesper Larsen (Fordelskort nr. 053)
- Birgitte Jansen (Fordelskort nr. 059)
- Carsten Rasmussen (Fordelskort nr. 061)
- Helge Toft (Fordelskort nr. 062)
- Bodil Jensen (Fordelskort nr. 065)
- Ole Johansen (Fordelskort nr. 104)

Stort tillykke til Claus med hovedpræmien og tak til Sol og Strand Feriehusudlejning for den flotte præmie. Også tillykke de otte øvrige vindere samt et tak til Pandrup Handelsstandsforening for levering af disse præmier.

Endelig er der blot tilbage at sige tillykke til alle de heldige vindere her i løbet af december måned, og ikke mindst en stor tak til jer alle for at bakke op om Blokhus FC via målaktier – vi håber I vil forsætte denne opbakning.