Facebook

Sead Gavranovic er tilbage i Jammerbugt FC

Sead_Gavranovic_og_Bo_Zinck_-_web.jpg
03-01-2018

Af Thomas Jansen

Når Jammerbugt FC til foråret tager hul på 2. divisions oprykningsspil, står Sead Gavranovic klar til at gøre comeback i den blå trøje.

Således har Jammerbugt FC sikret sig endnu en markant forstærkning til offensiven, hvor Sead, sammen med Morten U. Thomsen, der kort før nytår tilsluttede sig Jammerbugt FC fra AaB, forhåbentligt vil tilføre masser af både assists og mål.

- Sead er en fantastisk signing for os. Han har masser af kvalitet og vil især komme til at have en positiv indvirkning på vores offensive spil. Jeg kender Sead rigtig godt. Han er en virkelig god dreng og vil blive et plus for os både på og udenfor banen. Han kender klubben, har erfaring fra 1. division og i det hele taget er dette en fantastisk nyhed på rigtig mange fronter, fortæller en meget tilfreds cheftræner, Bo Zinck, som glæder sig over en styrket offensiv.

- Både Sead og Morten, som vi tilknyttede i december, vil begge presse vores start 11’er og det er meget vigtigt i forhold til vores fortsatte udvikling. Begge bidrager med masser af erfaring og forhåbentlig også masser af både mål og assists.

Selv føler Sead, der tilbage i perioden 2013 til 2015 havde to ophold i Jammerbugt FC, sig allerede hjemme. Ganske vist starter træningen først mandag d. 8. januar, men Sead har allerede været forbi klubben og hilse på både nye og ikke mindst velkendte ansigter.

- Jeg var kommet dertil, hvor jeg følte, at tiden for mig var rigtig i forhold til at prøve noget nyt. Når man bruger så meget tid på sin fodbold, er det i mine øjne også vigtigt, at man er glad for hele pakken. Derfor ser jeg meget frem til at komme tilbage til Jammerbugt FC, hvor jeg tidligere har haft to gode perioder. Jeg kender tilmed Bo fra både Thisted FC og mine to tidligere ophold i Jammerbugt FC. Det samarbejde har selvfølgelig også haft indflydelse på min beslutning. Jeg ved, at jeg trives under Bo og at spillestilen passer mig, så det betyder bestemt meget for mig. Derudover kender jeg jo mange fra truppen, så jeg ser frem til at trække i den blå trøje sammen med dem, lyder det fra Sead Gavranovic, idet han genser omklædningsrummet og banen på Sparekassen Vendsyssel Arena. Nu glæder han sig til at snøre støvlerne til en ny sæson.

- Først og fremmest er min personlige ambition, at spille mig på holdet og derfra hjælpe nogle af de unge spillere. Jeg håber, at kunne give noget af min erfaring videre og vil gøre mit til at løfte, der hvor jeg kan løfte. Det gælder både træningsintensitet og vindermentalitet. Derudover ser jeg frem til igen at skulle prøve kræfter med oprykningsspillet, som for andre på holdet er en ny udfordring. Jeg vil derfor gøre mit til at hjælpe med min erfaring og jeg både håber og tror, at vi kan gøre en god figur. Kort sagt handler det jo udelukkende om at spille for oprykning, så vi skal spille for at vinde så mange kampe som muligt, og så gør vi status til sommer.

Inden denne status kan gøres, venter en masse arbejde forude, og det starter for Sead og holdkammeraterne nu på mandag, hvor første træningspas kalder. Sead Gavranovic skifter fra Thisted FC og har i første omgang lavet en 1-årig aftale gældende for hele 2018.