Facebook

Sead tilbage i den blå trøje

Sead_Gavranovic.jpg
19-06-2014

Af Thomas Jansen

Når den nye sæson lægger fra land efter sommerferien, er det med en gammel kending tilbage på holdet…

Sead Gavranovic, som har været et smut omkring Ringkøbing IF, skal nemlig styrke Jammerbugt FC’s offensiv på ny, og Sead ser frem til igen at tørne ud for den blå bølge.

- Jeg flyttede hjem til Holstebro i vinters og har hele tiden gerne villet tilbage til Aalborg, og Jammerbugt FC har ligeledes givet udtryk for at de gerne ville have mig tilbage, så da muligheden kom, var det en meget nem beslutning, da jeg kender klubben og spillerne rigtigt godt, forklarer den offensive spiller, som har ambitioner om at bidrage til, at klubben kan være med til at præge toppen i den kommende sæson.

Jeg forventer 100 % at vi spiller med helt i toppen langt hen i sæsonen. Vi har en flok rigtigt dygtige spillere, som har niveauet til at spille med helt fremme, fortæller Sead, som ser frem til gensynet

- Jeg tror ikke, at det er nogen overraskelse for nogen i klubben, at jeg glæder mig utroligt meget til gensynet både på og uden for banen. Ikke mindst med min gode ven og dygtige fodboldspiller Sonny Jakobsen, tilføjer Sead Gavranovic med et smil på læben og slutter;

- I det hele taget ser jeg bare frem til at komme i gang og se hele truppen igen, og forhåbentlig få en fantastisk sæson.

Også Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck ser frem til gensynet med det stærke offensive kort, som var fast mand på holdkortet inden smutturen hjem til Holstebro ændrede på det for en stund.

- Jeg er glad for vi nu får glæde af Sead igen. Han har været savnet siden efteråret, hvor han virkelig spillede godt. Sead har mange styrker. Han er teknisk dygtig, han er målfarlig og så er han god til at komme med i feltet på de rigtige tidspunkter. Så han er en klar forstærkning, som vi var trætte af at miste i vinters, fortæller Bo Zinck, der senest blev mindet om savnet af Gavranovic, da Jammerbugt FC var på besøg i Ringkøbing IF. Her var den kommende Jammerbugt FC spiller blandt banens bedste og tæt på at score flere gange.

- Det er dejligt han er på vores side igen, og at han vil tilbage, siger også noget positivt om os som klub og som trup. Det er en god nyhed for begge parter, slutter Zinck, som må vente til efter sommerferien med at byde Sead Gavranovic velkommen tilbage.

Korte facts om Sead
Navn: Sead Gavranovic
Fødselsdato:  01-07-1991
Position: Kant/angriber
Højde: 180
Vægt: 75
Tidligere klubber: Holstebro, Thisted, Jammerbugt, Ringkøbing
Nuværende arbejde/uddannelse: Pædagog