Facebook

Sead: Vi fortjener at spille topkamp

Sead_laverDeleAlli_web.jpg
03-10-2018

Af Thomas Jansen

Formen er god hos både Jammerbugt FC og Sead Gavranovic. Den form har bragt holdet i en førerposition i rækken, og fredag venter så en af de kampe alle gerne vil spille.

I sæsonens 11. spillerunde står der nemlig vaske ægte topkamp på menuen. Rækkens to eneste ubesejrede hold, Jammerbugt FC og Kolding IF, som har henholdsvis 24 og 22 point, ramler sammen. Det er et sammenstød Sead Gavranovic ser frem til, og han har ikke i sinde at slå sig.

- Når man vinder seks kampe i streg og de sidste fem uden at lukke et eneste mål ind, så vil jeg i den grad mene, at man fortjener at spille topkamp. Vi har arbejdet stenhårdt og nu får vi sådan en kamp, man sjældent får, hvor man vil gøre alt for at vinde og det bliver en fantastisk kamp, som vi alle skal glæde os til, understreger Sead, Jammerbugt FC’s nummer 10, der har scoret syv mål, inkl. et hattrick, denne sæson.

- Jeg føler selv, at jeg har ramt et godt niveau de sidste mange kampe, men igen hvis ikke holdet fungerede så godt, så ville jeg hellere ikke bidrage med målene, så det viser virkelig, hvor meget vi har rykket os, og hvor farlige vi kan være, når alle rammer niveau. Men uden tvivl det er da fantastisk, når man som angriber kan få lov at hjælpe holdet med en masse mål, forklarer offensivspilleren.

Mod Kolding skal han være skarp igen. På Autocentralen Park har Kolding kun lukket et enkelt mål ind i denne sæson, og her måtte selv Randers FC se sig slået ud af pokalturneringen. Det indgyder respekt, men sår ikke frygt og opgivende attituder, i hvert fald ikke hos Sead.

- Jeg forventer, at vi går ud og kæmper for hver eneste meter på den bane. Vi har ikke tabt endnu, men det har Kolding heller ikke. Det bliver en af de kampe, hvor de mindste ting kan afgøre det til fordel for det ene eller andet hold, siger Sead og fortsætter sit kig frem mod topbraget.

- Vi skal være kniv skarpe og følge den plan, der bliver lagt, til punkt og prikke. Og når det er sagt, så er jeg som altid optimist, og jeg regner med at vi tager derned og viser, at det er vores 1. plads, og at vi vil ofre alt for den. Når vi kører hjem igen, er det med tre point i bussen, forhåbentligt.

Jammerbugt FC har i de seneste indbyrdes opgør haft et godt tag på fredagens værter med to sejre og en uafgjort, men for år tilbage måtte de blåblusede rejse hjem efter en omgang klø i Kolding i form af et 1-5 nederlag. Så intet er givet. Det er en topbrag, hvor alt kan ske. Der er grund til både at yde og nyde frem mod sådan en kamp.

Der er kick off i Kolding kl. 19.30 fredag aften.