Facebook

Sead's sommer byder på rejser og vedligeholdelse af den fysiske form

30705740_999883760166158_8267742045423009792_o.jpg
08-07-2018

Af Thomas Jansen

Mange ligger i disse dage med enten benene i vejret på en strand eller rumpen i vejret i haven. Men hvad laver en divisionsspiller egentlig i sin sommerferie.

Vi fangede Jammerbugt FC’s Sead Gavranovic til en hurtig snak om netop dette. Og det blev bogstavelig talt en hurtig snak, for Sead spilder nemlig ikke tiden, når han endelig får fuld råderet over den, noget han bestemt ikke har, når sæsonen kører derudaf.

- Jeg bruger selvfølgelig først og fremmest min ferie på at få koblet lidt af og få samlet lyst og kræfter igen, så jeg er klar til endnu en sæson. Derudover er jeg meget gerne ude at rejse, lyder det fra lufthavnen, hvor Sead efter en kort mellemlanding hjemme i Danmark er på vej videre til næste rejsemål.

En uge er tilbragt på Kreta og forude venter yderligere to i Bosnien. Men det er langt fra rejser og afslapning det hele. Formen skal nemlig også lige holdes lidt ved lige, og trænerteamet har sørget for at spillerne ikke glemmer dette. Således er Sead, ligesom holdkammeraterne, ved sæsonafslutningen blevet udstyret med et udførligt program, der skal følges i ferien.

- Formen skal selvfølgelig holdes ved lige og vi har fået udleveret et løbe og styrkeprogram, som skal passes henover sommerferien, så vi kommer skarpe tilbage, forklarer Sead, som sammen med resten af holdet har haft en stor styrke i netop at være i ekstraordinær god fysisk form i den forgange sæson. Det er blevet belønnet med masser af point og derfor er fokus på at fastholde denne fordel på vejen ind i den nye sæson.

Og selvom Jammerbugt FC’s offensive profil nyder ferien og nye indtryk, så glæder han sig også til igen af snøre støvlerne til endnu en sæson i den blå trøje.

- Det er altid super spændende og fedt, at starte på en ny sæson. Man er altid spændt på at se, hvor vi står og hvor meget mere, vi kan rykke os. Mine forventninger er, at vi rykker os yderligere i forhold til sidste sæson, og det betyder selvfølgelig, at vi skal med i det oprykningsspil igen og spille med i den sjove ende, og så må vi se, hvor det bærer os hen i den kommende sæson. Alfa og omega er, at vi som hold og klub bliver ved med at rykke os hele tiden, lyder det målrettet og bestemt fra Sead Gavranovic, inden han tjekker ind i lufthavnen og sætter sig på flyet til Bosnien.

Næste gang Sead tjekker ind, er det til den nye sæson hjemme i Jammerbugten.