Facebook

Seehausen søger nye udfordringer

Daniel Seehausen.jpg
11-06-2010

Af Thomas Jansen

Efter to og et halvt år på Jetsmark Stadion vælger Daniel Seehausen, efter fælles beslutning med Blokhus FC, at stoppe i klubben for at søge nye udfordringer efter sommerpausen.

- Daniel har været i hård konkurrence om pladserne på kanterne og vi er blevet enige om, at det bedste for Daniel, som stadig er en meget ung spiller, nu er at prøve kræfter med noget nyt. Der skal derfor lyde en stor tak til Daniel for indsatsen samt held og lykke med de nye udfordringer, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen.
Daniel selv tager mange gode oplevelser med sig fra klubben, hvor det er blevet til lidt over 30 divisionskampe, og ser nu frem til at prøve sig selv af i nye omgivelser.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Blokhus FC. Men nu var tiden kommet, hvor begge parter trængte til at prøve noget nyt, så det ser jeg meget frem til. Jeg ønsker Blokhus FC held og lykke fremover, fortæller Daniel Seehausen, som slutter af på Jetsmark Stadion med sæsonens sidste kamp lørdag d. 12. juni kl. 15.00 mod Holstebro.