Facebook

Sejr i første hjemmekamp

Bo_Zinck_-_2011.jpg
Cheftræner Bo Zinck kan nu glæde sig over seks point af seks mulige i sæsonens to første kampe.
11-08-2012

Af Thomas Jansen

Sæsonpremieren blev sidste weekend vundet med 3-1 ude mod BSV og i dag lørdag gentog Blokhus FC kunststykket i sæsonens første hjemmekamp.

Således blev kampen på Jetsmark Stadion mod Kjellerup IF vundet med 3-1, og dermed er der maksimum point efter sæsonens to første kampe.

Publikum på Jetsmark Stadion har den seneste tid ikke holdt meget af de første 5-10 minutter af kampene. Her har vores hjemmehold nemlig haft for vane at komme bagud. I kampen mod Kjellerup IF viste det sig dog at være ganske anderledes. Her var det nemlig Blokhus FC som efter de første få minutter ikke bare var foran 1-0, men hele 2-0. En fantastisk start på en kamp, der bød på fire hjemmebanedebutanter fra start.

Den tidlige 2-0 føring var dog ikke lig med en tidlig afgørelse. Det viste sig nemlig, at der skulle blive lidt spænding at slutte af på, efter Kjellerup IF midt i 2. halvleg fik reduceret til 2-1. Men selvom gæsterne jagtede en udligning, kunne Blokhus FC i de døende minutter af kampen endelig sætte det afgørende mål ind til slutresultatet 3-1 til Blokhus FC.

Det blev en kamp med to vidt forskellige halvlege. Første halvleg bød på noget til tider fremragende pasningsspil fra hjemmeholdet, som var i fuld kontrol over kampen de første 45 minutter. Her kunne Christoffer ”Buffi” Hansen bringe Blokhus FC foran efter blot seks minutters spil, og kun to minutter senere kunne en af de fire hjemmebanedebutanter i form af Casper Nordström gøre det til 2-0 efter et hjørnespark. Hjemmeholdet satte således fuldt tryk på fra start og spillede med stor energi, og presset på udeholdet blev holdt det meste af de første 45 minutter.

 Efter pausen skiftede billedet dog, og Kjellerup fik spillet sig mere ind i kampen. Det blev gæster belønnet for efter 71 minutter spil, hvor reduceringen til 2-1 faldt. Efterfølgende var Kjellerup nærgående et par gange, og man begyndte sig så småt at ærgre sig over, at den afgørende tredje scoring ikke var kommet i de gode første 45 minutter, hvor chancerne havde været til det. Den kom dog til sidst, den tredje scoring. Mads Severinsen sluttede et kontraløb af med at servere bolden for fødderne af en helt fri Kasper Knudsen, som sikkert satte det afgørende mål ind til 3-1 efter 90 minutters spil. 3-1 og tre point til et ungt Blokhus FC hold, der i store dele af kampen viste lovende takter for den kommende sæson.

Blokhus FC's holdopstilling:
Simon Enevoldsen – Marc Pedersen, Emil Haucke, Casper Nordström, Jonas Westmark – Mads Severinsen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Sune Gundersen, Jan Rasmussen – Christoffer Hansen.
Bænk: Jens Erik Juul Larsen, Nick Svendsen, Mikkel Holm Jensen, Glenn Schreiber, Mathias Vejnø, Kasper Knudsen.

Kampfakta:

Blokhus FC – Kjellerup IF: 3-1 (2-0)

6’ 1-0 Christoffer Hansen
8’ 2-0 Casper Nordström
71’ 2-1 Kjellerup IF
90’ 3-1 Kasper Knudsen

Tilskuertal: 288