Facebook

Sejr i forårets anden prøvekørsel

IMG_4346.JPG
13-02-2016

Af Thomas Jansen

Det var solrigt, men køligt, da Jammerbugt FC lørdag over middag fik endnu 90 minutter i benene på vejen mod sæsonstart.

Det skete på kunstgræsbanen i Lindholm, hvor Jammerbugt FC sejrede med 2-0 over Lindholm IF, efter 0-0 ved pausen.

De blå fra Jammerbugten sad planmæssigt på spillet i 1. halvleg, men fik ikke åbnet endeligt op for Lindholm defensiven. Der var masser af spil og optræk til flere chancer, men den sidste finish manglede endnu. Lindholm havde også enkelte fremstød i løbet af de første 45 minutter og selvom Jammerbugt FC var i kontrol, så var det Lindholm der fik 1. halvlegs største chance, da der blev dømt straffespark. Dette blev dog misbrugt med en forbier, og så stod det 0-0 ved pausen.

Det skal siges, at Jammerbugt FC også i flere omgange var tæt på. Blandt var det lige ved og næsten for Christoffer Hansen og den nye mand, Thomas Hansen, mens en anden af vinterens nye ansigter, Victor Ahlmann, også ramte træværket.

Men selvom det ikke lykkes at få bolden over stregen i 1. halvleg, så skulle der ikke mange sekunder til efter pausen. En tå fra Nickolaj Jonstrup gjorde det fortjent til 1-0 til Jammerbugt FC umiddelbart efter starten på 2. halvleg.

Herefter fortsatte mønstret fra før pausen og der var flere gode momenter, men også eksempler på at slutproduktet endnu ikke er helt, hvor det gerne skulle være nogle uger længere fremme. Det er der heldigvis tid til at arbejde på, og det ændrede da heller ikke ved, at det var en positiv testkamp for Jammerbugt FC, som fik flere minutter i støvlerne og gjorde fin figur. At det hele til sidst blev rundet af med en 2-0 scoring varmede de efterhånden lidt kolde snuder på sidelinjen.

Det var Nickolaj Jonstrup, som havde åbnet 2. halvleg, der også lukkede den, da han i de sidste sekunder brød igennem to Lindholm forsvarere for dernæst køligt at løfte bolden over keeperen. 2-0, sejr og 90 minutter mere i bagagen. En godkendt lørdag for Jammerbugt FC mandskabet.

Næste skridt på vejen mod sæsonstart tages mod Vejgaard B den kommende lørdag.