Facebook

Sejr i sidste test - trods mange afbrændte chancer

Randers kamp.JPG
17-03-2009

Blokhus FC  -  Randers FC  1-0  (1-0)

1-0 Nickolaj Thomsen  18. min

Af Torben Pedersen

Den sidste test inden det næste lørdag for alvor tæller, blev vundet på fornem vis med 1-0 mod Randers FC´s reserver. Nickolaj Thomsen var manden der efter 18 minutter afgjorde kampen stik imod alt logik, da Blokhus FC skabte den ene chance efter den anden. Den ene  chance var større end den anden, og når den så endelig var på vej i mål, havde Randers en fremragende Emil Ousager i målet, der hev flere mirakel-redninger frem.

Specielt i to omgange burde Quincy Antipas have udbygget føringen, men Hr. Ousager havde en god dag på kontoret. Hr. Antipas derimod kommer sikkert til at få mareridt i nat, om denne kronjyske keeper.

Som til de tidligere træningskampe mødte adskillige mennesker op på Bane 2, hvor de kunne nyde specielt de første 45 minutter, hvor Blokhus FC kombinerede fantastisk, og hvor Christian Overby og Peter Gravesen kom i overløb den ene gang efter den anden på venstrekanten, og slog gode indlæg.

Hårdt pres fra kanterne var også det der førte til målet, hvor Nickolaj Thomsen påny viste hvordan man som angriber placerer sig i feltet og opsnapper chancerne. Han havde netop sidste fod på den bold, der skulle vise sig at være den eneste der gik i nettet denne eftermiddag. Helt utroligt iøvrigt med de chancer der var i kampen, hvor de fremmødte på linierne gentagene gange udbrød: Neeeej... & Neeeej... og endnu mere neeeej....

Havde dette været i efteråret, havde man sikkert tænkt åh nej. For det var yderst sjældent at man hentede noget der mindede om 1-0 sejre der. Nærmere sejre på 3-2 og 4-2, hvilket selvfølgelig også havde en vis underholdningsværdi, men samtidig også noget der krævede mange mål, for at hive 3 point i land.

Tingene ser dog noget anderledes ud i dag. Vinterens travle jagt på nye spillere har i den grad båret frugt, og forsvarsopstillingen i dag mod Randers findes ikke bedre i 2. division, det kan der ikke diskuteres om.

Forsvaret mod Randers set fra højre: Per Gade, Johan Friberg da Cruz, Malthe Guldager, Peter Gravesen. Absolut godkendt hvad angår kampen idag. Randers havde ikke en eneste såkaldt kæmpe-chance i hele kampen, og det må om noget da give selvtillid til holdet, der nu har en bagkæde der er lige så ubrydelig som det nedlagte Alcatraz fængsel i USA.

På næste lørdag gælder det endnu et reservehold, når modstanderen i forårspremieren er OB. Det fynske mandskab sluttede efteråret fantastisk godt af, og der venter Blokhus FC en stor opgave fra sæsonstart.

Alt er ved er være klar til premieren, og derfor kan der kun herfra opfordres til opbakning til holdet, der virker stærkere end nogensinde. Ingen tvivl om at foråret i Blokhus FC bliver meget, meget spændende.

Velkommen på Jetsmark Stadion på lørdag den 21. marts kl.15.00 - Velkommen til Nordjysk topfodbold.